Telefondaki config APK nedir?

İçindekiler:

  1. Telefondaki config APK nedir?
  2. APK dosya indirmek yasal mı?
  3. Install OBB ne demek?
  4. Download OBB ne demek?

Telefondaki config APK nedir?

Google Play Store'daki Hazır uygulamaları temsil ediyor. Yani bir hazır uygulama denediğinizde bu uygulama sayesinde çalışıyor.Config.Apk aynı zamanda sistem uygulamasıdır. Devre dışı bırakmanız durumunda, uygulama yüklemek istediğinizde ve kullandığınızda hata alabilirsiniz. yüklenmediği sürece config.apk orada durur.

APK dosya indirmek yasal mı?

Ücretli uygulamaları APK ile indirmek korsan yazılım kullanıma girer, yasaktır. ... Ayrıca ücretsiz uygulamaların APK dosyasını indirmek yasal olsa da, ücretli uygulamaları indirdiğiniz zaman bu korsan kullanıma giriyor ve Android tarafından kesinlikle yasaklı.

Install OBB ne demek?

. Obb dosyası, Google Play mağazası kullanılarak dağıtılan bazı Android uygulamaları tarafından kullanılan bir genişletme dosyasıdır. Grafikler, medya dosyaları ve diğer büyük program varlıkları gibi uygulamanın ana paketinde (. APK dosyası) depolanmayan verileri içerir.

Download OBB ne demek?

Obb, PUBG depolama klasörlerinden yer alan klasörlerden biridir. Obb sevice is running ise obb hizmetinin hala indirilmeye çalışıldığını ifade ediyor. Genellikle android cihazlarda karşılaşılmaya başlanan bu hata, dosya indirme sırasında oluşan yanlışlıklardan veya sistemsel hatalardan kaynaklanıyor.