Çanakkale ile Assos arası kaç kilometre?

İçindekiler:

  1. Çanakkale ile Assos arası kaç kilometre?
  2. Çanakkale'den Assos a nasıl gidilir?
  3. Çanakkale Behramkale arası kaç km?
  4. Istanbul Çanakkale Assos arası kaç km?
  5. Çanakkale ile Küçükkuyu arası kaç km?
  6. Asosa en kolay nasıl gidilir?
  7. Behramkale köyü nereye bağlı?
  8. Altınoluk Assos nerede?
  9. Assos a ne zaman gidilir?
  10. İstanbul Küçükkuyu Nasıl Gidilir?
  11. Küçükkuyudan Kadırga koyuna nasıl gidilir?

Çanakkale ile Assos arası kaç kilometre?

Çanakkale Assos arası yaklaşık 95 kilometre ve yaklaşık 1 saat 10 dakika sürmektedir. Ankara Assos arası yaklaşık 695 kilometre ve yaklaşık 9 saat 15 dakika sürmektedir. Antalya Assos arası yaklaşık 660 kilometre ve yaklaşık 10 saat 15 dakika sürmektedir.

Çanakkale'den Assos a nasıl gidilir?

Çanakkale Truva, Kamil Koç veya Metro otobüsleriyle Ayvacık, Küçükkuyu ya da Altınoluk'a ulaştıktan sonra Assos'a saat başı kalkan minibüslerle ya da taksi ile ulaşabilirsiniz. Ankara'dan gelenler, son durak Çanakkale'de indikten sonra Ayvacık minibüsüne binmeliler. Çanakkale-Ayvacık arası 45 dakika sürüyor.

Çanakkale Behramkale arası kaç km?

- Çanakkale - Behramkale arası ise 85 km.

Istanbul Çanakkale Assos arası kaç km?

Assos İstanbul arası mesafe 450 km olsa da bu gözünüzü korkutmasın. Çünkü Çanakkale Boğazı'nı geçmek için Gelibolu, Eceabat veya Kilitbahir üzerinden feribota binebilirsiniz. Ayrıca Yenikapı'dan Bandırma'ya geçen hızlı feribot seferi ile Küçükkuyu yolu üzerinden yalnızca 5 saatte Assos'a varabilirsiniz.

Çanakkale ile Küçükkuyu arası kaç km?

Çanakkale - Küçükkuyu arası yaklaşık 100 kilometre ve 1 saat 15 dakika sürmektedir.

Asosa en kolay nasıl gidilir?

Assos'a en kolay ve kısa sürede ulaşım hava yolu iledir. Balıkesir Koca Seyit Havalimanı Assos'a 60 kilometre mesafede yer almaktadır. Çanakkale Havalimanı ise Assos'a 90 kilometre uzaklıktadır. İstanbul ve Ankara'dan haftanın her günü Balıkesir Koca Seyit Havalimanı'na direkt uçuşlar mevcuttur.

Behramkale köyü nereye bağlı?

Çanakkale ilinin Ayvacık ilçesinin Behramkale köyü günümüzde Assos olarak da biliniyor. Merkez adını antik liman kenti Assos'tan alıyor.

Altınoluk Assos nerede?

Assos, Çanakkale'nin Ayvacık ilçesine bağlı. Batı Anadolu'da, Midilli Adası'nın hemen karşısında Edremit Körfezinde yer alıyor. Çanakkale'nin 87 km güneyindeki tarihi bir köy olan Behramkale, Assos'un kalbi. Behramkale küçük bir yerleşim yeri ve Assos Antik Kenti'nin 4 km uzunluğundaki surları içinde yer alıyor.

Assos a ne zaman gidilir?

Antik Çağ kalıntılarını ziyaret etmek için en uygun dönem ilkbahar ve sonbahar aylarıdır. Assos'taki otellerin bir kısmı kış döneminde hizmet vermese de Assos ılıman iklimi ile kışın da bir hayli keyiflidir.

İstanbul Küçükkuyu Nasıl Gidilir?

1 - İstanbul'dan, Bandırma feribotlarına binerek yaklaşık 1 saat 45 dakika sonra Bandırma'ya ulaşabilirsiniz. Bandırma'dan özel aracınızla geliyorsanız Susurluk yolu üzerinden Balıkesir'e, Balıkesir'den, Edremit'e, Edremit'ten, Akçay'a, Akçay'dan, Altınoluk'a oradan da Küçükkuyu'ya ulaşıyorsunuz.

Küçükkuyudan Kadırga koyuna nasıl gidilir?

Ayvacık'a veya Küçükkuyu'ya bilet alacaksınız, Assos Birlik Minibüsleri veya GARAJ Taksi ile Ayvacık'tan; İDA Taksi ile Küçükkuyu'dan Assos Kadırga Koyu'na ulaşabilirsiniz. Küçükkuyu'ya bilet alacaksınız; İDA Taksi ile Küçükkuyu'dan Assos Kadırga Koyu'na ulaşırsınız.