Oppo Acun reklam ne kadar?

İçindekiler:

  1. Oppo Acun reklam ne kadar?
  2. Acun Oppo hangi telefon?
  3. Acun Ilıcalı nın telefonu nedir?
  4. Oppo Acun Ilıcalının mı?
  5. Acun Medya sahibi kim?
  6. TV8 kime ait?

Oppo Acun reklam ne kadar?

Acun Ilıcalı'nın reklamdan ne kadar aldığı merak edilirken kızlarıyla birlikte ekran karşısında geçen Ilıcalı'nın tahminlere göre 20 milyon TL aldığı söyleniyor.

Acun Oppo hangi telefon?

Çinli akıllı telefon markası Oppo, Reno3 Serisi'nin reklam çekimleri için Acun Ilıcalı ile iş birliği yaptı. 'Hayatım Benim Koleksiyonum' başlığını taşıyan reklam kampanyasında, Acun Ilıcalı kızlarıyla birlikte kamera karşına geçti.

Acun Ilıcalı nın telefonu nedir?

Fakat internet üzerinden temin edebileceğiniz adresler veya iletişim bilgileri sadece TV8, TV8.5 ve Acun Medya'ya ait olup direk olarak sizleri Acun Ilıcalı'ya ulaştırır bilgiler değildir. Kanala doğrudan ulaşım için kullanılması gereken numara ise 0212 324 88 56'dır.

Oppo Acun Ilıcalının mı?

OPPO, Reno3 Serisi'nin reklam çekimleri için Acun Ilıcalı ile iş birliği yaptı. 'Hayatım Benim Koleksiyonum' başlığını taşıyan reklam kampanyasında, Acun Ilıcalı kızlarıyla birlikte kamera karşına geçerek kendi koleksiyonunu anlatıyor.

Acun Medya sahibi kim?

Şirketin sahibi aynı zamanda şirketin bünyesindeki televizyon programlarının çoğunun sunuculuğunu yapan Acun Ilıcalı'dır. Şirket, TV8'i de bünyesinde bulundurmaktadır. Acun Medya çoğunlukla yarışma programlarının prodüksiyonunu gerçekleştirmektedir.

TV8 kime ait?

TV8
SahibiMehmet Nazif Günal (1999-2013) Acun Ilıcalı (2013-günümüz) Doğuş Holding (yüzde 30) (2015-günümüz)
Resim formatı576i (16:i (HDTV)
Slogan"Farklı Kanal" (-) "İyi Televizyon" (-) "TV8, Beraberiz!" (2014) "Türkiye'nin Eğlence Kanalı" (2014-)
ÜlkeTürkiye
28 satır daha