MSI Afterburner OSD nedir?

İçindekiler:

  1. MSI Afterburner OSD nedir?
  2. OSD nasıl açılır?
  3. OSD Zamanlayıcı nedir?
  4. OSD nedir psikoloji?
  5. Bilgisayar işlemci sıcaklığı nasıl bakılır?
  6. OSD ne demek?
  7. OSD kilidi nedir?
  8. OSD Dersleri Nedir?
  9. MSI Afterburner kaç olmalı?

MSI Afterburner OSD nedir?

MSI Afterburner, temel olarak sistemde kullanmış olduğumuz ekran kartının (GPU) parametrelerini takip edebilmek, bu bileşende hız aşırtma yapabilmek ve fan hızı gibi bazı ayarlamalar yapabilmemiz için geliştirilmiş bir yazılımdır.

OSD nasıl açılır?

Afterburner'i açıp "Ayarlar" butonuna basalım. Öncelikle "Bilgi Ekranı (OSD)" menüsüne gelelim. "Bilgi Ekranını Etkinleştir" kısmı için fare ile tıklayıp " Ctrl + Num / " tuşlarına basalım. Oyun içinde göstergeyi açıp kapatmak için bu tuşları kullanacağız.

OSD Zamanlayıcı nedir?

Bir OSD zaman aşımı, menüyü kullanmayı bıraktığınız an ile menünün kaybolduğu zaman arasındaki süreyi ifade eder. Bazı DVD oynatıcılar ve televizyonlar ayarlanabilir bir zaman aşımına sahipken, bazıları bu özelliğe sahip değildir.

OSD nedir psikoloji?

OSD, ahlaki gelişimin olumlu yönü olarak ve antisosyal davranışların zıddı olan davranışlar olarak da tanımlanmaktadır (Uzmen ve Mağden, 2002:195). Yardım etme, paylaşma, teselli etme, işbirliği yapma gibi davranışları kapsayan OSD aynı zamanda “Prososyal Davranışlar” olarak da adlandırılabilir.

Bilgisayar işlemci sıcaklığı nasıl bakılır?

Sıcaklığı kontrol edebileceğiniz programlar
  1. CAM. Çok fazla detayda boğulmadan sadece sıcaklığı kontrol etmek isteyenler için NZXT'nin CAM programı biçilmiş kaftan. ...
  2. HWiNFO 64. Daha çok veri istiyorsanız HWiNFO 64 çalmak isteyeceğiniz kapı olabilir. ...
  3. Core Temp. ...
  4. SpeedFan. ...
  5. Open Hardware Monitor.

OSD ne demek?

Otomotiv Sanayii Derneği (OSD), 46.

OSD kilidi nedir?

OSD (Ekranda Gösterim) Menüsünü kilitleyen ve açan menü kilitleme özelliği de bulunmaktadır. ... OSD Kilidi: OSD Menüsünü kilitlemek için [1] düğmesine ve yukarı ok düğmesine 10 saniye basılı tutun. Not: Aynı şekilde bu düğmeler, 10 saniye basılı tutulduğunda, ilgili kilidi açacaktır.

OSD Dersleri Nedir?

Ortak seçmeli dersler (OSD) : Öğrencilerin ilgi ve yetkinliklerine uygun nitelik ve çeşitlilikte, tarih, kültür, sanat, milli ve manevi değerler eğitimi ile spor, sağlık ve topluma hizmet uygulamaları, çevre bilinci, bilim ve teknolojinin yanı sıra kişisel gelişimi destekleyen ve yeterlilikleri geliştiren derslerdir.

MSI Afterburner kaç olmalı?

80 derece ve üstü tehlikeli denir genelde. 80 dereceyi geçerse MSI Afterburner programından fan ayarı yapabilirsiniz.