Hangi site orjinal parfüm satıyor?

İçindekiler:

  1. Hangi site orjinal parfüm satıyor?
  2. Parfümbank orijinal mi?
  3. Parfümü nasıl Sıkmalıyız?
  4. Tester parfüm neden daha ucuz?
  5. Sevil Parfümeri orjinal mi?
  6. Bir parfümün ömrü ne kadardır?
  7. Parfüm üretim tarihi nasıl anlaşılır?
  8. Parfüm mekanı orijinal mi?

Hangi site orjinal parfüm satıyor?

Hepimizin bildiği bu mağaza zincirlerinin sattığı parfümlerden şüphemiz olmayacak kadar kesindir....www.parfumeriavm.com
  • www.parfumeriavm.com.
  • www.boyner.com.tr.
  • www.tekinacar.com.tr.
  • www.sevil.com.tr.
  • www.mizu.com.
  • www.lidyana.com.

Parfümbank orijinal mi?

* Ürünlerimiz %100 orijinal olup ithalatçı firma bandrollü ,kapalı kutulu , jelatinli ve faturalı ürünlerdir.

Parfümü nasıl Sıkmalıyız?

Mümkün olduğunca parfümünüzü duştan çıktıktan sonra sıkın. Temiz cildinize uyguladığınız parfüm, kokusunu tam anlamıyla yansıtacaktır. Kokunun kirli ve yağlı cilt üzerinde uzun süre kalması imkansızdır. Vücudunuza herhangi bir kokulu krem, losyon veya deodorant uyguladıysanız üzerine parfüm sıkmamalısınız.

Tester parfüm neden daha ucuz?

Tester parfümler ise % 100 orjinaldirler. Outlet parfümler kusur içeren, ambalaj veya şişelerinde sorun olan parfümlerdir. Tester parfüm ise her yönden hasarsız olup, orijinal parfüm ile aynı şişeye sahiptir. Outlet parfüm kusurları nedeniyle orjinalinden çok daha ucuza satılır.

Sevil Parfümeri orjinal mi?

ÜRÜNLERİN ORJİNAL OLDUĞUNU NEREDEN ANLAYABİLİRİM. Sevıl Magazalarımızda satısa sunulan tum urunlerimiz Saglık Bakanlıgından onaylı, yurt dısından ithal edilen, bandrollu orjınal urunlerdir.

Bir parfümün ömrü ne kadardır?

Bazılarının süresi bir yıldan kısa bir süre içinde dolmaya başlarken ve diğerlerini 10 yıldan fazla süre kullanabilirsiniz. Genel bir yorum yapacak olursak ise, bir kokunun ortalama raf ömrü üç ila beş yıldır. Uzmanlara göre, daha ağır baz notalara sahip parfümler en uzun süre dayanan parfüm grubudur.

Parfüm üretim tarihi nasıl anlaşılır?

Şişenin ve ambalajın altında yer alan bu kodun içinde aslında parfümün son kullanma tarihi gizlidir. Örneğin; 20060428 şeklinde bir kod o parfümün 4 Haziran 2020'de son kullanma tarihine sahip olduğu anlamına gelir. Sondaki 28 ise o parfümün üretim sırasını belirtir.

Parfüm mekanı orijinal mi?

Parfüm Mekanı parfümlerini “%100 orijinal ve garantili” olarak satışa sunmaktadır. ... Parfüm Mekanı iletişim numarası 0850 304 78 48'dir.