Hüseyinbey buğday tohumu nereden bulunur?

İçindekiler:

  1. Hüseyinbey buğday tohumu nereden bulunur?
  2. Hüseyinbey buğday dönüme kaç kilo verir?
  3. Buğday dönüme kaç kilo?
  4. Hüseyin Bey buğday tohumu hangi firma?
  5. Dekara ne kadar buğday tohumu atılır?
  6. Buğday bir dönüme kaç kilo verir?
  7. Ekiz buğday dönüme kaç kilo verir?

Hüseyinbey buğday tohumu nereden bulunur?

Çorum. Merkezi İstanbul'da bulunan bir firma tarafından anaç tohumları Trakya Bölgesi'nde üretilen ve Türkiye'nin 7 farklı bölgesinde geliştirilen "Hüseyinbey" tohumu, ülke şartlarına uygun oluşu, yüksek verim kapasitesi ve yerli olma özelliği ile dikkati çekiyor.

Hüseyinbey buğday dönüme kaç kilo verir?

Bitki Islahçıları Alt Birliği (BİSAB) Başkanı Vehbi Eser, Türkiye'nin farklı bölgelerinde uzun yıllar süren ıslah çalışmaları sonucunda geliştirilen yerli ve milli "Hüseyinbey" tohumunun ekildiği buğday tarlasından bir dekardan 1730 kilogram verim alındığını belirterek, "Türkiye tarihinde ilk defa bir dekardan 1730 ...

Buğday dönüme kaç kilo?

Dünya ortalama buğday verimi dekara 327 kilogramı bulmaktadır. Gelişmiş ülkelerde buğday verimi dekar başına 500 kilogramın altında değil.

Hüseyin Bey buğday tohumu hangi firma?

Türkiye'nin farklı bölgelerinde denenerek geliştirilen yerli tohum, Hüseyinbey buğday tohumu yetkili Tarfin Satış Noktalarında! Hemen bir yetkili Tarfin Satış Noktasına uğrayın, yüksek verim kapasiteli Hüseyinbey buğday tohumunuzu avantajlı fiyatlar ve hasat vadeli ödeme fırsatı ile Tarfin'den satın alın!

Dekara ne kadar buğday tohumu atılır?

Normal şartlarda makine ile ekimde, dekara 16-18 kg tohum yeterli iken, serpme ekim ile ortalama 25 - 30 kg buğday tohumu atıl- maktadır.

Buğday bir dönüme kaç kilo verir?

Yerli Buğdayla Dekara 730 Kg Verim.

Ekiz buğday dönüme kaç kilo verir?

Dekara 500-900 kg verim alınabilir. İç Anadolu ve Geçit Bölgelerinin sulu alanlarına uygundur.