BB Krem ile CC krem arasındaki fark nedir?

İçindekiler:

  1. BB Krem ile CC krem arasındaki fark nedir?
  2. Kuru ciltler için BB mi CC mi?
  3. CC kremin faydaları nelerdir?
  4. Farmasi BB mi iyi cc mi?
  5. BB krem mi yoksa fondöten mi?
  6. BB CC farkı ne?
  7. BB krem sağlıklı mı?

BB Krem ile CC krem arasındaki fark nedir?

BB krem ile arasındaki farklılık ise temel olarak kapatıcılık özelliğine dayanır. CC kremler ciltteki ton farklılıklarını hedeflerken BB krem hafif bir fondöten etkisi yaratır. Bu yüzden eğer kapatıcılık istiyorsanız BB krem kullanmanız daha doğru olacaktır.

Kuru ciltler için BB mi CC mi?

Ayrıca özellikle kuru ciltler bu ürünleri makyaj bazı olarak da kullanabilirler. Eğer hem nemlendirme hem renklendirme hem de güneşten koruma özelliği istiyorsanız BB ve CC kremleri tercih edebilirsiniz. ... Krem allıkları kuru ve karma ciltler kullanabilirler.

CC kremin faydaları nelerdir?

CC Krem Ne İşe Yarar?
  • Zengin içerikli CC kremler, içerisindeki ışığı yansıtan pigmentlerle ciltteki renk eşitsizliklerini gideriyorlar.
  • Kızarıklıklar, sarılıklar, leke görünümü ve yorgun görünümü bu şekilde gideren ve aydınlık bir etki veren CC kremler, fondöten kullanmadan cildi eşitleyerek harika görünmesini sağlıyor.
Daha fazla öğe...

Farmasi BB mi iyi cc mi?

Farmasi BB Kremleri, cildinizdeki renk eşitsizliklerini gidermede,cildinizi nemlendirmede, kusurların kapatılmasını gidermekte tercih edebilirsiniz. Farmasi CC kremleri, cilt kızarıklıkları,solgun ve sarı cilde sahipseniz, cilt renginizin tonunu eşitlemekte tercih edebilirsiniz.

BB krem mi yoksa fondöten mi?

BB krem, cilt tonunuzu eşitleyerek kusurlarınızı gizlemeye yardımcı olur. Günlük yaptığınız makyajda BB krem ilk tercihiniz olmalı. Fondöten nedir? ... Bu nedenle, ten makyajında yoğun kapatıcılık, pürüzsüz ve iddialı bir görünüm aradığında fondöten kullanmalısınız.

BB CC farkı ne?

Bu iki krem arasındaki farklılık ise temel olarak kapatıcılık özelliğine dayanır. Cc kremler ciltteki ton farklılıklarını hedeflerken bb krem hafif bir fondöten etkisi yaratır. Bu yüzden eğer kapatıcılık istiyorsanız bb krem kullanmanız daha doğru olacaktır.

BB krem sağlıklı mı?

BB Kremler ciltte daha pürüzsüz bir görünüm elde ederken aynı zamanda cildi iç ve dış etkenlere karşı korumakla yükümlüdürler. BB Kremler yaşlanma karşıtı ürünler olup SPF faktörlü, UVA /UVB ışınlarına ve diğer çevresel etkenlere karşı koruma sağlayarak ilk yaşlanma belirtilerini önlemeye yardımcı oluyor.