İstanbul öğrenci kartı nasıl çıkarılır?

İçindekiler:

  1. İstanbul öğrenci kartı nasıl çıkarılır?
  2. Kaybolan istanbul kart nasıl çıkarılır?
  3. Indirimli öğrenci kartı kimler alabilir?
  4. İETT indirimli kartları kimler alabilir?

İstanbul öğrenci kartı nasıl çıkarılır?

Öğrenciler, kayıt sonrasında https://www.istanbulkart. istanbul/istanbulkart-basvuru-merkezleri-1127 adresinde yer alan aşağıdaki İstanbulkart Başvuru Merkezlerine öğrenci belgesi, kimlik aslı ve fotoğraf ile başvurarak İndirimli Öğrenci Kartlarını bizzat temin edebilirler.

Kaybolan istanbul kart nasıl çıkarılır?

Kartınız kaybolduğunda kayıp bildirimi yapmanız ve katınızı kapattırmanız gerekmektedir. ALO 153'ü arayarak kayıp bildiriminiz yapmanız gerekmektedir. İstanbulkart kaybolduğunda kart kapatma talebinde bulunmamanız halinde, kartınızı bir başkası kullanabilir.

Indirimli öğrenci kartı kimler alabilir?

İSTANBUL İNDİRİMLİ ÖĞRENCİ KARTINI NASIL, KİMLER ALABİLİR 2021. ... Ayrıca ön lisans, lisans, yüksek lisans, doktora öğrencileri, çıraklık eğitimi alanlar, açık öğretim öğrencileri, Kuran kursunda öğrenim gören dini bütün kardeşlerimiz, DUS, TUS, askeri okul öğrencileri indirimli kart alabilirler.

İETT indirimli kartları kimler alabilir?

İndirimli İstanbulkart nedir ve kimlere verilir? İndirimli kart, toplu ulaşımda uygulanan indirimli tarifeyi kullanmaya hak kazanan kişilere verilmektedir. Öğretmen, Öğrenci ve 60 Yaş Kart'ı olmak üzere üç kategorisi olan ve ön yüzünde kişi bilgileri ile fotoğrafının yer aldığı kişisel kart tipidir.