Almanya'ya en ucuz kargo hangisi?

İçindekiler:

  1. Almanya'ya en ucuz kargo hangisi?
  2. Türkiye'den yurt dışına kargo nasıl gönderilir?
  3. Almanyadan Türkiyeye kargo ne kadar sürer?
  4. Almanyadan kargo ne kadar zamanda gelir?
  5. PTT Kargo 1 kg ne kadar 2020?
  6. Yurtdışına kargo en ucuz nasıl gönderilir?
  7. PTT Kargo ücreti ne kadar 2021?
  8. DHL Almanya Türkiye kargo kaç günde gelir?
  9. PTT kargo Almanyada hangi sirketle calisiyor?
  10. Almanyadan Türkiyeye kaç saatte gelinir?
  11. Deutsche Post ile kaç günde gelir?
  12. PTT Kargo 5 kg ne kadar?

Almanya'ya en ucuz kargo hangisi?

Türkiye'den Almanya'ya ihracat yapıyorsanız, internet üzerinden ürün satışı yapıyorsanız, çeşitli nedenlerle evrak göndermeniz gerekiyorsa, Almanya'daki arkadaşlarınıza hediye yollamak istiyorsanız veya oradaki yakınlarınıza, sevdiklerinize eşya göndermeniz gerekiyorsa en güvenilir ve Almanya'ya en ucuz kargo Fast ...

Türkiye'den yurt dışına kargo nasıl gönderilir?

Gönderinizi Türkiye genelindeki 1000'den fazla Yurtiçi Kargo şubelerinden ve acentelerinden size en yakın olanına götürebilir, www.yurticikargo.com web sitesi üzerindeki "Tıkla-Gönder" hizmetini kullanabilir veya. 444 99 99 numaralı çağrı merkezimizi arayarak uluslararası gönderinizin olduğunu bildirebilirsiniz.

Almanyadan Türkiyeye kargo ne kadar sürer?

Almanya'dan Türkiye'ye Express Kargo Fiyatları 2021 DHL hızlı kargo ile paket gönderme işlemi yaptığınızda gönderinizin kargo süresi en geç 2 gün içerisinde size teslim edilmektedir.

Almanyadan kargo ne kadar zamanda gelir?

Almanya ülkesine Türkiye'den 1 kilogramlık kargo göndermek isterseniz 91.50 TL bir ücret çıkmaktadır. Almanya'ya göndermiş olduğunuz kargonuzun teslim süresi ortalama 11-14 gün arasında değişmektedir. Ortalama gönderim süresi 7-10 gün arasında değişmektedir.

PTT Kargo 1 kg ne kadar 2020?

PTT'den alınan bilgilere göre genel fiyatlandırılma şöyle; PTT kargoda 1 kg olan gönderinin ücreti ( 1 kg dahil olmak üzere) 16,25 TL'dir.

Yurtdışına kargo en ucuz nasıl gönderilir?

Yurtdışı kargo göndermenin en ucuz yolu ise www.fast-express.com internet sitemiz üzerinden online kargo girişi yaparak en hızlı yurtdışı kargo teslimatı olarak Express yurtdışı kargo seçenegi ile Avrupa ya bir günde veya dünya üzerinde bulunan 200 ü aşkın ülkeye 3 ile 7 işgünü arasında teslimatın sağlanmasıdır.

PTT Kargo ücreti ne kadar 2021?

PTT kargoda 3 kg olan gönderinin ücreti ( 3 kg dahil olmak üzere) 20 TL'dir. PTT kargoda 3 kg ile 30 kg olan gönderinin her 1 kg ücreti ( 30 kg dahil olmak üzere) 1,80 TL'dir. PTT kargoda 4 kg olan gönderinin ücreti ( 4 kg dahil olmak üzere) 21,80 TL'dir.

DHL Almanya Türkiye kargo kaç günde gelir?

DHL hızlı kargo ile paket gönderme işlemi yaptığınızda gönderinizin kargo süresi en geç 2 gün içerisinde size teslim edilmektedir. Normal kargo gönderimine göre ekspress kargo gönderme ücretleri daha hızlı teslim edilmesinden dolayı daha pahalıdır.

PTT kargo Almanyada hangi sirketle calisiyor?

DHL ile calisiyor buradan takip edebilirsiniz.

Almanyadan Türkiyeye kaç saatte gelinir?

2358 kilometrelik yol direkt uçuş ile ortalama olarak 700 km/h hızla giden bir yolcu uçağı ile yaklaşık 3 saat 22 dakika zaman almaktadır. Aktarmalı uçuşlarda bu süre biraz daha artabilmektedir. Uçuşa ait haritayı da aşağıdaki uçuş haritası kısmından inceleyebilirsiniz.

Deutsche Post ile kaç günde gelir?

Ancak, hava yoluyla Deutsche Post gönderileri, özellikle Almanya'ya yakın ülkelere gönderiliyorsa (paket Almanya'dan geliyorsa), seçilen hizmete bağlı olarak ortalama 1 ila 10 gün sürer.

PTT Kargo 5 kg ne kadar?

PTT kargoda 3 kg ile 30 kg olan gönderinin her 1 kg ücreti ( 30 kg dahil olmak üzere) 1,80 TL'dir. PTT kargoda 4 kg olan gönderinin ücreti ( 4 kg dahil olmak üzere) 21,80 TL'dir. PTT kargoda 5 kg olan gönderinin ücreti ( 5 kg dahil olmak üzere) 23,60 TL'dir.