Aynı Sefa kremi ne işe yarar?

İçindekiler:

  1. Aynı Sefa kremi ne işe yarar?
  2. Aynısefa kremi yüze kullanılır mı?
  3. Aynısefa balsam ne işe yarar?
  4. Aynı sefa kremi nasıl yapılır?
  5. Farmasi balsam ne işe yarar?
  6. Evde aynısefa yağı nasıl yapılır?
  7. Aynısafa bitkisi hangi hastalıklara iyi geliyor?
  8. Dr C Tuna Aynısefa yağı ne işe yarar?
  9. At Kestanesi ve kırmızı biberli balsam ne işe yarar?

Aynı Sefa kremi ne işe yarar?

Aynısefa kremi; lokal uygulama yapılan ve birçok cilt hastalığında faydalı olan bir keremdir. Sivilce, siyah noktalar ve akne tedavisinde kullanılır. Sedef ve sulu sedef hastalığı ve egzama hastalığını destekleyici iyileştirme özelliği bulunmaktadır.

Aynısefa kremi yüze kullanılır mı?

Aynısefa bitkisinin saplarından elde edilen aynısefa suyu ; siğil ve uyuz hastalıklarında tedavi amaçlı kullanılır. Cilde oldukça faydalı olan aynısefa cilt lekeleri ve cilt kanserlerinde de etkisini gösterir. Düzenli kullanımda aynısefa kremi cilt lekeleri ve yaşlılık lekelerini giderici özelliğe sahiptir.

Aynısefa balsam ne işe yarar?

Yaraların iyileşme sürecini hızlandırmaya, cilt kaşıntılarını azaltmaya yardımcıdır. Kolajen üretimini uyarır, hücre yenilenmesini destekler. Dudakların kuruyup çatlamasını önler. Cildi besler, nemlendirir, yaşlanmaya bağlı oluşan kırışıklıkları önlemeye yardımcıdır.

Aynı sefa kremi nasıl yapılır?

Balmumunu cam kaseye alın ve kaynayan tencerenin üstüne koyup eritin. Sıvı hale gelen balmumunun üzerine 100 ml aynısefa yağını ekleyin ve iyice eridikten sonra malzemeyi homojen hale getirmek için karıştırıp ocaktan alın. Birkaç dakika soğumasını bekleyin. Ardından lavanta esansiyel yağını damlatarak karıştırın.

Farmasi balsam ne işe yarar?

Farmasi Biber Balsamı (Masaj jeli) ağrı şikayetleri dışında kilo vermek isteyen kişilerin spor yapmaya başlamadan evvel yağ yakılması istenen bölgeye sürüldüğünde hareketinde etkisiyle hızlıca yağ yakılmasına yardımcı olur.

Evde aynısefa yağı nasıl yapılır?

Evde aynısefa yağı hakiki olan bir zeytinyağı ile kolaylıkla elde edilebilir. Bir litre kadar zeytinyağının içine, 20 ila 25 adet aynısefa çiçeği eklenir. Elde edilen bu karışım doğrudan güneş gören bir yere konulur. Bu aşamadan sonra yaklaşık 3 hafta kadar bir süre beklenir.

Aynısafa bitkisi hangi hastalıklara iyi geliyor?

* Aynısefa bitkisi sivilce, akne ve kara lekeleri tedavi etmekte oldukça başarılı olmasının yanı sıra ayak mantarı tedavisinde de etkilidir. Özellikle kaşıntılı ayak mantarı rahatsızlıklarını birkaç haftada iyileştirir. * Aynısefa kas spazmlarını hafifletmek için geleneksel olarak kremlerde ve losyonlarda kullanılır.

Dr C Tuna Aynısefa yağı ne işe yarar?

kuru ve hassas ciltlerin sorunlarına yönelik tasarlanmış bu formül, kolay sürümü ile cildinizi yatıştırarak eşsiz bir nemlendirme sağlar. Içeriğindeki aynısefa yağı ile vücudunuzun ihtiyaç duyduğu nemi nazikçe geri kazandırır. Onarıcı etkisiyle cildinizin günlük bakımını sağlamaya yardımcı olur.

At Kestanesi ve kırmızı biberli balsam ne işe yarar?

At kestanesi, kırmızı biber, pelesenk yağı, kantaron yağı, çörek otu yağı ile cildi ferahlatmaya ve biberiye, okaliptus, nane, karanfil yağlarından oluşan zengin esansiyel yağ içeriği ile serin his bırakmaya yardım eder. Mükemmel bir masaj jelidir, hızla ferahlatır ve rahatlatır.