Travogen krem vajina içine sürülür mu?

İçindekiler:

  1. Travogen krem vajina içine sürülür mu?
  2. Travazol deri kremi nasıl kullanılır?
  3. Travocort kremi nasıl kullanılır?
  4. Ketoral krem vajina içine sürülür mü?
  5. TRAVOGEN kaç gun kullanılır?
  6. Travazol Deri Kremi Nedir?
  7. Konazol şampuan her gün kullanılır mı?
  8. Mantar ilaçları karaciğere zarar verir mi?
  9. TRAVOGEN nasıl kullanılır?
  10. Trosyd ne kadar süre kullanılır?
  11. Travazol Deri Kremi ne için kullanılır?
  12. Travazol krem yüze kullanılır mı?
  13. Travazol kremin yan etkileri nelerdir?

Travogen krem vajina içine sürülür mu?

Genel olarak göğüs, kolların üst bölgesi, boyun, sırt, ayak parmak araları, kasık bölgesi, koltuk altı, dış genital organlar, memelerin altı, testisler gibi bölgelerde kullanılır.

Travazol deri kremi nasıl kullanılır?

Günde en az 2 defa ayaklarınızı yıkadıktan sonra travazol kremi ayak parmak aralarınıza ve mantarlı bölgelere ince bir tabaka halinde sürüp cildinize yeteri kadar nüfuz ettirmelisiniz. Düzenli kullanımda 2 ila 3 hafta sonra ayak mantarlarınız azalacak ve mantar dolayısı ile oluşan koku ve kaşıntı hafifleyecektir.

Travocort kremi nasıl kullanılır?

TRAVOCORT, günde 2 defa uygulanır. Doktorunuzla koordineli bir şekilde TRAVOCORT tedavisi iltihabi veya ekzemalı deride iyileşme olduktan en geç 2 hafta sonra sonlandırılmalıdır. Bundan sonra doktorunuz kortikosteroidsiz bir krem olan TRAVOGEN ile tedaviye devam edebilir.

Ketoral krem vajina içine sürülür mü?

KETORAL kullanımına başlamak için en uygun gün adet kanamasının bitmesinden sonraki ilk gündür. Adet kanamasının bitmesinden hemen sonra başlanarak 3 ya da 5 gün süreyle, günde 1 ovül vajina içine uygulanır.

TRAVOGEN kaç gun kullanılır?

Doktorunuz başka türlü önermediyse, TRAVOGEN günde 1 defa hastalıklı deri kısımlarına uygulanır. Tedavi iki-üç hafta, inatçı enfeksiyonlarda (özellikle el ve ayak parmakları arası enfeksiyonları) dört haftadır.

Travazol Deri Kremi Nedir?

Ağır iltihap, egzama, kızarıklık, kaşıntı gibi durumlarda kullanılan bir tür medikal kremdir. Ciltte oluşan mantar ve bakteri rahatsızlıklarında kullanılmaktadır, virüsler üzerinde bir etkisi yoktur.

Konazol şampuan her gün kullanılır mı?

KONAZOL 'ü her zaman için tam olarak doktorunuzun söylediği şekilde kullanınız. Eğer emin değilseniz, doktorunuza ya da eczacınıza danışınız. Doktorunuz başka türlü tavsiye etmediği takdirde: Tedavi için Pityriasis versicolor:5 gün süreyle günde 1 kez.

Mantar ilaçları karaciğere zarar verir mi?

Evet. Mantar ilaçlarının birçoğu, karaciğerde diğer yüzlerce ilacın parçalanmasını ve vücuttan atılmasını yavaşlatır. Sonuçta kanda aspirin, kolesterol düşürücü ilaç ve tansiyon ilacının birikme olasılığı ortaya çıkar. İstenmeyen burun ve mide kanamaları, tansiyon düşmeleri ve karaciğer hasarları ortaya çıkabilir.

TRAVOGEN nasıl kullanılır?

3. TRAVOGEN nasıl kullanılır? tekrar danışınız. Doktorunuz başka türlü önermediyse, TRAVOGEN günde 1 defa hastalıklı deri kısımlarına uygulanır. Tedavi iki-üç hafta, inatçı enfeksiyonlarda (özellikle el ve ayak parmakları arası enfeksiyonları) dört haftadır.

Trosyd ne kadar süre kullanılır?

DERMO-TROSYD %28 tırnak solüsyonu, kapağın iç kısmında bulunan sürme fırçası ile enfekte tırnak ve tırnak çevresindeki tırnak kıvrımına günde iki defa uygulanmalıdır. Tırnak enfeksiyonu için gerekli tedavi süresi 6 aya kadardır, fakat 12 aya kadar uzatılabilir.

Travazol Deri Kremi ne için kullanılır?

Ağır iltihap, egzama, kızarıklık, kaşıntı gibi durumlarda kullanılan bir tür medikal kremdir. Ciltte oluşan mantar ve bakteri rahatsızlıklarında kullanılmaktadır, virüsler üzerinde bir etkisi yoktur.

Travazol krem yüze kullanılır mı?

Ciltteki sivilce tedavisi için sürülüp sürülmeyeceğini öğrenmek isteyenler için, Travazol Kremin sivilceye kullanılması kesinlikle tavsiye edilmemektedir. Travazol Kremi kullanırken dikkat edilmesi gereken bir diğer husus ise çok uzun süre boyunca kullanılması durumunda tüylenmeye sebebiyet vermektedir.

Travazol kremin yan etkileri nelerdir?

fazlasına) uygulanması veya uzun süreli kullanımı (4 haftayı aşan) sonucunda aşağıdaki yan etkiler oluşabilir: derinin incelmesi (atrofi), kılcal damarların genişlemesi, deride şerit oluşumu, deride sivilcemsi değişiklikler ve kortikosteroidin resorbsiyonuna bağlı olarak sistemik etkiler.