Ayda niye hapse girdi?

İçindekiler:

  1. Ayda niye hapse girdi?
  2. Bahar Çelebi niye hapse girdi?
  3. Ayda Kutayın sevgilisi kim?
  4. Ayda Kutay kimdir nerelidir?
  5. Kutay neden cezaevine girdi?
  6. Hangi ünlüler cezaevine girdi?
  7. Bahar Çelebi nerede yaşıyor?
  8. Uzunmakarna kimdir?
  9. Gaga Bulut neden hapse girdi?
  10. Efecan kaç yıl hapis cezası yedi?
  11. Özgür Balakar sevgilisi kim?
  12. Cellat36 kimdir ne iş yapar?
  13. GAG Bulut kim?

Ayda niye hapse girdi?

Fishing (olta) yöntemiyle 50'ye yakın ünlünün sosyal medya hesabını çalıp şantajla para isteyen "Ducky Layne" çetesinin 14 üyesi tutuklandı. Gökyar Ş. liderliğindeki çete, mahrem fotoğrafları yayınlamakla tehdit ediyordu.Oltacı çetesinden 21 yaşındaki Ayda Kutay'ın da binlerce takipçisi var.

Bahar Çelebi niye hapse girdi?

Çetenin, sipariş üzerine ünlü isimlerin sosyal medya hesaplarını ele geçirdikleri belirlendi. ... Aleyna Tilki'ye olan benzerliğini kullanan çete üyesi Bahar Çelebi'nin (22) sahte kimlikle, Facebook'a 'sahte hesap' şikâyetinde bulunduğu ve şarkıcının hesabını kapattırdığı öğrenildi.

Ayda Kutayın sevgilisi kim?

Peki, Ayda Kutay'ın sevgilisi var mı? Ayda Kutay kendisi gibi fenomen olan Bartu Dev ile iki yıldır ilişki yaşamaktadır.

Ayda Kutay kimdir nerelidir?

NERELİ, KAÇ YAŞINDA? 1996 yılının Ocak ayında İstanbul'da dünyaya gelen Ayda Kutay Oğlak burcudur. Doğum yerinin bir çok kaynakta aslen Malatya olduğu iddia edilmektedir, ancak doğruluğu netlik kazanmadığı için İstanbul olarak belirtilmiştir. Boyu 1.72 cm, kilosu ise 53'dur.

Kutay neden cezaevine girdi?

Ayda Kutay "Ducky Layne" çetesi üyesiydi. "Ducky Layne" çetesi insanların mahrem resimleriyle tehdit edip parasını almaktaydı. Siber Dolandırıcılık olarak hapis yatmıştır.

Hangi ünlüler cezaevine girdi?

Kariyerlerinin Zirvesinde Yolu Bir Şekilde Parmaklıkların Arkasıyla Kesişip Hapse Giren Ünlü İsimler
  1. Khloe Kardashian. Khole'cüğümüz alkollü araç kullanmaktan 30 gün hapse girmiş. ...
  2. Bülent Ersoy. ...
  3. 3. Tuğba Özay. ...
  4. Paris Hilton. ...
  5. 5. Justin Bieber. ...
  6. Serdar Ortaç ...
  7. 7. Gökhan Özen. ...
  8. 8. Robert Downey Jr.
Daha fazla öğe...

Bahar Çelebi nerede yaşıyor?

Sosyal medya fenomeni Bahar Çelebi'nin memleketi Bursa'dır. Sosyal medya fenomeni Bahar Çelebi; Öznur Garip, Veysel Demir, Ayda Kutay, Rızacan Durmuş gibi isimlerle arkadaştır ve beraber videolar çekmektedir.

Uzunmakarna kimdir?

Özgür Balakar sosyal medya hesaplarını uzunmakarna adıyla kullanmakta. 10 Haziran 1998 yılında Kocaeli'nde doğan fenomen, 22 yaşındadır. Şu an İstanbul'da yaşamakta. Yaptığı kombinlerle çok beğenilen Özgür Balakar, 1.64 boyunda 43 kilogramdır. Burcu ise yengeç.

Gaga Bulut neden hapse girdi?

İzmir 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'nde tutuklu yargılanan Bulut Altuğ'a, 15 yaşından küçük iki çocuğa yönelik 'cinsel istismara azmettirme' suçundan 8'er yıldan 16 yıl, 'müstehcen görüntüleri yaymak' suçundan da 1 yıl olmak üzere toplam 17 yıl hapis cezası verildi.

Efecan kaç yıl hapis cezası yedi?

Oyuncu Elit İşcan'a yönelik cinsel saldırıda bulunarak hakaret ve küfür ettiği suçlamasıyla 17 yıl 4 aya kadar hapis istemiyle yargılanan oyuncu Efecan Şenolsun hakkında beraat kararı verildi.

Özgür Balakar sevgilisi kim?

Uzunmakarna sevgilisi var mı? Özgür Balakar sevgilisi. Bir dönem uzunmakarna Uğur Bay ile sevgiliydi. Son olarak ise bilinene göre Uzunmakarna Yusuf Şenli ile çıkmaya başladı.

Cellat36 kimdir ne iş yapar?

TikTok fenomeni Özgür Deniz (cellat36), 5 Haziran 1999 Kars doğumludur. İkizler burcuna mensup olan cellat36 1.85 boyundadır. TikTok'da toplamda 5.4 milyon takipçisi bulunmaktadır. Aynı şekilde İnstagram hesabını da aktif şekilde kullanan cellat36'nın İnstagram'da ise toplamda 1.1 milyon takipçisi bulunuyor.

GAG Bulut kim?

21 yaşındaki Gaga Bulut lakaplı gencin asıl ismi Bulut Altuğ'dur. Aslen Van'lıdır. Fenomen olmak için ailesinden ayrılıp İzmir'e yerleştiğini de kendi YouTube kanalında anlatmıştı.