Flormar oje nedir?

İçindekiler:

  1. Flormar oje nedir?
  2. Quartz oje ne demek?
  3. Parlak Ojeye ne denir?
  4. Flormar Full Color nedir?
  5. Flormar firması kimin?
  6. Oje nerede kullanılır?
  7. Jelly look oje ne demek?
  8. Beyaz oje sürmek ne anlama gelir?
  9. Iyi oje nasıl sürülür?
  10. Kurumuş oje için ne yapılmalı?
  11. Flormar kime bağlı?
  12. Yves Rocher hangi firmanın?
  13. Oje bitince içine ne konur?
  14. Jel oje nasıl yapılır?
  15. Katılaşmış oje nasıl inceltilir?

Flormar oje nedir?

Flormar oje, özel formülü ve yumuşak fırçası sayesinde tırnaklarında kolay ve pürüzsüz bir uygulama sağlar. Flormar Nail Enamel serisi, parlak bitişe sahip 151 renk seçeneği ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

Quartz oje ne demek?

Plus Quartz Nail Enamel'in özel formülü sayesinde ojenin daha canlı daha parlak görünmesini sağlar ve uzun süreli dayanıklılık kazandırır. Geniş renk yelpazesine sahip olan bu oje grubunda parlak ya da ışıltılı olmak üzere çeşitli seçenekler bulunur.

Parlak Ojeye ne denir?

Aynalı Oje Nedir? Aynalı oje, tırnaklarda yaratılan ayna efektli görünümlere deniyor. Ayna kadar parlak ve yanar döner efekte sahip olan bu oje renkleri son yıllarda giderek popülerliğini arttırıyor.

Flormar Full Color nedir?

Full Color Nail Enamel, oje seçenekleri içinde yoğun pigment ve tek katta mükemmel bir kapatıcılık sağlıyor. Parlak bir görünüm için tercih edebileceğin Full Color Flormar oje, uzun süre kalıcılık ve tırnaklarına dikkat çekici renklilik getiriyor.

Flormar firması kimin?

Flormar
Kuruluş1950)
Genel merkeziMilano, İtalya
SahibiGroupe Rocher (%51) Şenbay Ailesi (???)
Websiteflormar.com
1 satır daha

Oje nerede kullanılır?

Ojeyi evinizde manikürden başka şeyler için de kullanabileceğinizi biliyor muydunuz? İşte ojenin farklı kullanım alanları...
  • Vidaları sağlamlaştırın. ...
  • Ayakkabı bağcığınızın sökülmesini önleyin. ...
  • Taklit mücevherlerin renk değiştirmesini önleyin. ...
  • Çorapların kaçmasını engelleyin. ...
  • Kibritleri suya dayanıklı hale getirin.
Daha fazla öğe...

Jelly look oje ne demek?

Jelly Look Nail Enamel serisi, kalın fırçası ve jel oje dokulu formülü ile tırnaklarında pürüzsüz ve kolay bir uygulama sağlar. 50 renk seçeneği bulunan oje, tek katta tırnaklarına istediğin parlaklık ve yoğunlukta renk verir. Daha yoğun bir bitiş ve uzun süre kalıcılık için 2 ince kat halinde uygulama yapabilirsin.

Beyaz oje sürmek ne anlama gelir?

Bu rengi kullanan kadınlar kendilerini naif bir şekilde ifade etmektedir. Saflığın ve masumiyetin rengi olan beyaz ojeler günlük hayatta ya da özel günlerde oldukça fazla kullanılan renkler arasındadır. Özellikle french tekniğini uygulayan kadınlar beyaz ve kırık beyaz renkleri kullanmaktadır.

Iyi oje nasıl sürülür?

Sürdüğünüz koruyucuyu tırnak uçlarında yoğun uygulayın. Böylece ojenizin tırnak uçlarındaki ömrünü uzatmış olursunuz. Koyu renk ojelerin en çabuk uçları çıkar biliyorsunuz... Ojenin daha kolay kuruması ve pürüzsüz olması için rengin ilk katını ince uygulayın. 2 dakika sonra ikinci katı sürün.

Kurumuş oje için ne yapılmalı?

Öncelikle kurumuş ojeyi sıcak su dolu bir kabın içine kapağı kapalı olarak konur ve beş dakika kadar bekletilir. Ardından sıcak suyun içinden çıkarılan ojenin içine üç, dört damla aseton damlatılır ve bir süre çalkalanır. Daha sonra homojenliğini korusun diye oje yatık olarak bir gün bekletilir.

Flormar kime bağlı?

1972 yılından beri Flormar markasının üreticisi olan Kosan Kozmetik şirketinin yüzde 51'lik hissesi, 2012 yılında Yves Rocher SA şirketine bağlı Laboratoires de Biologie Vegetale Yves Rocher S.A. tarafından satın alındı. Yani Flormar markası o tarihten bu yana Group Rocher'nin markalarından birisi haline geldi.

Yves Rocher hangi firmanın?

Yves Rocher, 1959 yılında Fransız iş adamı Yves Rocher tarafından kurulan dünyaca ünlü kozmetik ve güzellik markasıdır. Şirket beş kıtada 88 ülkede faaliyet göstermektedir ve bünyesinde 13.500 personel istihdam etmektedir. Yves Rocher grubu 2017 yılında 2.500 milyar ciro elde etmiştir.

Oje bitince içine ne konur?

Öncelikle kurumuş ojeyi sıcak su dolu bir kabın içine kapağı kapalı olarak konur ve beş dakika kadar bekletilir. Ardından sıcak suyun içinden çıkarılan ojenin içine üç, dört damla aseton damlatılır ve bir süre çalkalanır. Daha sonra homojenliğini korusun diye oje yatık olarak bir gün bekletilir.

Jel oje nasıl yapılır?

Asetonla ıslattığınız pamukları tırnağınızın üzerine koyun ve her bir parmağınızı pamuğun üzerinden tek tek alüminyum folyo ile sarın. 10 Dakika bu şekilde bekleyin ve tırnak törpüsü ile ojeleri nazikçe ve dikkatlice kazıyın. Bu işlem sırasında aman dikkat, tırnağınıza zarar vermeyin.

Katılaşmış oje nasıl inceltilir?

Oje inceltici kullanın Yapısı bozulan ojenizin içine birkaç damla inceltici dökün. Ardından kapağını kapatın ve sallayın. İnceltici ile oje birbirinize iyice karışsın. Oje, fırçadan düzgün bir şekilde akarsa kullanıma hazır demektir.