Sulinex yan etkileri nelerdir?

İçindekiler:

  1. Sulinex yan etkileri nelerdir?
  2. Sulinex 75 miligram ne işe yarar?
  3. Depresyon hapını bırakınca ne olur?
  4. Efexor 75 nedir ne için kullanılır?
  5. Sulinex XR ne icin kullanilir?
  6. Cedrina yan etkileri nelerdir?
  7. Gyrex 25 mg nasıl kullanılır?
  8. Paxera bırakılırsa ne olur?
  9. Efexor sabah mı akşam mı?
  10. Efexor kilo aldırır mı?
  11. Sulinex ilacı ne için kullanılır?
  12. Sulinex ne zaman içilir?
  13. Cedrina ne işe yarar?
  14. Cedrina 25 mg nasıl kullanılır?
  15. Gyrex ne zaman içilir?
  16. Gyrex günde kaç kez kullanılır?

Sulinex yan etkileri nelerdir?

Bazı hastalarda yorgunluk, baş dönmesi, sersemlik hissi, baş ağrısı, uykusuzluk, kabus görme, ağız kuruluğu, iştahsızlık, bulantı, ishal, sinirlilik, ajitasyon (huzursuzluk), konfüzyon (zihin karışıklığı), kulaklarda çınlama, karıncalanma, nadiren elektrik çarpması hissi, güçsüzlük, terleme, nöbet veya grip benzeri ...

Sulinex 75 miligram ne işe yarar?

Majör depresyonun tedavisinde, majör depresyonun nüksünün ve yeni episodların (atakların) engellenmesinde, yaygın anksiyete bozukluğu (YAB) tedavisinde, sosyal fobi tedavisinde, agorafobi (hastanın panik atağının ortaya çıkabileceğini hissettiği yerlerde bulunmaktan korkması) ile birlikte veya agorafobi olmaksızın ...

Depresyon hapını bırakınca ne olur?

İlacı aniden bırakmak; 'kesilme sendromu' ya da 'yoksunluk sendromu' denilen tabloya yol açabiliyor. İlacı bıraktıktan bir-iki gün sonra aşırı sıkıntı, üzüntü, heyecan hali, çarpıntı hissi, şuur bulanıklığı, dalgınlık görülebilir. Ayrıca uykusuzluk ya da uyuklama hali ortaya çıkabilir.

Efexor 75 nedir ne için kullanılır?

Efexor XR (venlafaksin), depresyon, anksiyete ve panik atak tedavisinde sıklıkla kullanılan reçeteli bir antidepresandır. SNRI'lar (serotonin ve noradrenalin geri alım inhibitörleri) ilaç grubuna dahildir.

Sulinex XR ne icin kullanilir?

SULİNEX XR, - Majör depresyonun tedavisinde, - Majör depresyonun nüksünün ve yeni episodların engellenmesinde, - Yaygın anksiyete bozukluğu (YAB) tedavisinde, - Sosyal fobi tedavisinde, - Agorafobi ile birlikte veya agorafobi olmaksızın görülen panik bozukluğu tedavisinde endikedir.

Cedrina yan etkileri nelerdir?

Ayağa kalkınca kan basıncının düşmesi (ortostatik hipotansiyon) ve buna bağlı olarak baş dönmesi veya bayılma hissi (düşmeye neden olabilir), Kan şekerinin yükselmesi, Bulanık görme, Kas hareketlerinin başlamasında zorluk, titreme, rahatsızlık veya ağrısız kas tutulması gibi anormal kas hareketleri, Anormal rüyalar ve ...

Gyrex 25 mg nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: GYREX® tablet sadece ağızdan kullanım içindir. Tabletlerinizi genellikle günde iki defa alacaksınız • Tabletlerinizi bütün olarak, bir miktar suyla yutunuz. Doktorunuz size söylemeden, kendinizi iyi hissetseniz bile tabletleri almayı durdurmayınız.

Paxera bırakılırsa ne olur?

İlacı aniden kesmenin bazı yan etkileri olabilir; depresyon, anksiyete, ruh hali değişiklikleri, aşırı heyecan, sinirlilik, kafa karışıklığı, baş dönmesi, baş ağrısı, halsizlik, kollarda, bacaklarda, ellerde veya ayaklarda uyuşma veya karıncalanma, sıradışı rüyalar, uyku sorunları, mide bulantısı veya terleme.

Efexor sabah mı akşam mı?

EFEXOR XR günde bir kez ve aşağı yukarı aynı saatlerde (sabah ya da akşam) alınmalıdır.

Efexor kilo aldırır mı?

Bazı ilaçların, örneğin "venlafaxine" (Effexor) ve "nefazodone"un (Serzone) kilo artışı yapma olasılığının çok düşük olduğu bilinmektedir, "bupropion" (Zyban) kilo kaybına yol açabilmektedir.

Sulinex ilacı ne için kullanılır?

SULİNEX XR, - Majör depresyonun tedavisinde, - Majör depresyonun nüksünün ve yeni episodların engellenmesinde, - Yaygın anksiyete bozukluğu (YAB) tedavisinde, - Sosyal fobi tedavisinde, - Agorafobi ile birlikte veya agorafobi olmaksızın görülen panik bozukluğu tedavisinde endikedir.

Sulinex ne zaman içilir?

SULİNEX XR'ın yemek ile birlikte alınması tavsiye edilir. Her tablet bütün olarak sıvıyla yutulmalıdır. Tablet bölünmemeli, ezilmemeli, çiğnenmemeli veya suya karıştırılmamalıdır. SULİNEX XR günde bir kez ve aşağı yukarı aynı saatlerde (sabah ya da akşam) alınmalıdır.

Cedrina ne işe yarar?

kutusunda 100 mg'lik 60 tablet bulunan, sanovel'in merkezi sinir sistemi pazarına girmesinin ardından çıkardığı ilk antipsikotik ilaç. şizofreni tedavisinde kullanılmakta. formülünde ise "ketiapin fumarat 25-100-200-300 mg" bulunmaktadır.

Cedrina 25 mg nasıl kullanılır?

Uygulama yolu ve metodu: • CEDRİNA tablet sadece ağızdan kullanım içindir. Tabletlerinizi genellikle günde iki defa alacaksınız • Tabletlerinizi bütün olarak, bir miktar suyla yutunuz. Doktorunuz size söylemeden, kendinizi iyi hissetseniz bile tabletleri almayı durdurmayınız.

Gyrex ne zaman içilir?

Tabletlerinizi hastalığınıza bağlı olarak günde bir kez yatarken ya da günde iki defa alacaksınız. Tabletlerinizi bütün olarak, bir miktar suyla yutunuz. Tabletleriniz açken veya yemekle birlikte alabilirsiniz. GYREX® kullanırken greyfurt suyu içmeyiniz.

Gyrex günde kaç kez kullanılır?

Tabletlerinizi genellikle günde iki defa alacaksınız • Tabletlerinizi bütün olarak, bir miktar suyla yutunuz. Doktorunuz size söylemeden, kendinizi iyi hissetseniz bile tabletleri almayı durdurmayınız. GYREX® kullanmayı aniden durdurursanız, bulantı veya kusma gelişebilir ya da uykusuzluk çekebilirsiniz.