Duloxx hangi hastalıkta kullanılır?

İçindekiler:

  1. Duloxx hangi hastalıkta kullanılır?
  2. Gastro Rezistan ne işe yarar?
  3. Gastro Rezistan nedir?
  4. Dyloxia ilacı neye iyi gelir?
  5. Duxet 60 mg ne zaman içilir?

Duloxx hangi hastalıkta kullanılır?

Diğer ilaçlar ile birlikte kullanımı DULOXX®'un etkin maddesi olan duloksetin başka ilaçlar içinde de bulunup aşağıdaki durumlarda kullanılabilir: Diyabetik nöropatik ağrı, fibromiyalji, kemiklerin, eklemlerin ya da kasların kronik ağrısı, depresyon, anksiyete ve idrar kaçırma.

Gastro Rezistan ne işe yarar?

MYFORTIC gastro rezistan tabletler, 120 tablet içeren blister ambalajlarda sunulmaktadır. MYFORTIC gastro rezistan tablet, bağışıklık sistemini baskılayıcı (immünosüpresan) olarak bilinen bir ilaç sınıfına aittir.

Gastro Rezistan nedir?

Her bir gastro rezistan tablet, mikofenolat sodyum halinde 180 mg mikofenolik asit etkin maddesi içerir. MYFORTIC gastro rezistan tabletler, 120 tablet içeren blister ambalajlarda sunulmaktadır. MYFORTIC gastro rezistan tablet, bağışıklık sistemini baskılayıcı (immünosüpresan) olarak bilinen bir ilaç sınıfına aittir.

Dyloxia ilacı neye iyi gelir?

DYLOXİA, 18 yaş ve üzeri yetişkinlerde, majör depresif bozukluk (MDB), genel anksiyete bozukluğu (GAB), diyabetik periferal nöropatik ağrı (DPNA), fibromiyalji (FM), kronik kas iskelet ağrısı (KA), kronik bel ağrısı ve osteoartrite bağlı kronik ağrısı olan hastaların tedavisinde endikedir.

Duxet 60 mg ne zaman içilir?

DUXET aç veya tok karnına kullanılabilir. DUXET ile tedavi olurken alkol alınması halinde dikkatli olunmalıdır. İlacı kullanmadan önce doktorunuza veya eczacınıza danışınız.