Taksim İstiklal Caddesi nasıl gidilir?

İçindekiler:

  1. Taksim İstiklal Caddesi nasıl gidilir?
  2. İstiklal Caddesi taksimde mi?
  3. Istanbul Taksim Hangi ilçeye bağlı?
  4. İstiklal Caddesi nereye gidilir?
  5. Kartaldan istiklal caddesine nasıl gidilir?
  6. İstiklal Caddesi istanbul'un hangi semtindedir?
  7. Taksim İstiklal Caddesi hangi yakada?
  8. Taksim istanbulun hangi Yakası?
  9. İstiklal Caddesi ne tarafta?
  10. Istiklalde ne var?
  11. Kartaldan Beyoğlu'na nasıl gidilir?
  12. Metrobüs ile istiklal caddesine nasıl gidilir?
  13. Taksime gitmek için hangi durakta inilir?
  14. Marmaray Taksim'e gidiyor mu?
  15. Beyoğlu hangi semtlere yakın?
  16. Taksim avrupa mı anadolu mu?
  17. Istanbul aksaray hangi tarafta?
  18. Marmaray ile Beyoğlu'na nasıl gidilir?

Taksim İstiklal Caddesi nasıl gidilir?

Metrobüs ile Mecidiyeköy durağında inerek Taksim-Hacıosman metrosuna aktarma yapabilirsiniz. Ayrıca Bağcılar-Kabataş tramvay hattının Kabataş durağında inip füniküler hattıyla da İstiklal Caddesi'ne gidebilirsiniz.

İstiklal Caddesi taksimde mi?

İstanbul Taksim denilince ilk akla gelen yerlerden birisidir İstiklal Caddesi. ... Aynı zamanda İstanbul'un en popüler kültür ve sanat merkezi konumunda.

Istanbul Taksim Hangi ilçeye bağlı?

Taksim Meydanı, İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde yer alan ve İstanbul kentinin en ünlü noktalarından biri olan meydan.

İstiklal Caddesi nereye gidilir?

Tünel'den Taksim'e : İstiklal Caddesi'nde Gezilecek Yerler
  • Tünel. ...
  • Suriye Pasajı ...
  • Parole. ...
  • Mandabatmaz Türk Kahvesi (Kuruluş 1967) ...
  • Rejans Rus Lokantası ...
  • J'adore Chocolatier. ...
  • San Antuan Kilisesi. ...
  • Yapı Kredi Kültür Merkezi.
Daha fazla öğe...

Kartaldan istiklal caddesine nasıl gidilir?

Kartal, Maltepe, Pendik, Tuzla taraflarından geliyorsanız 500T'ye binerek 4.Levent durağında ininiz. Yenikapı-Hacıosman metrosuna aktarma yapınız. Metro ile Taksim durağında indiğinizde İstiklal Caddesi'ne ulaşabilirsiniz.

İstiklal Caddesi istanbul'un hangi semtindedir?

Istiklal Caddesi 41.036118 enlem ve 28.983973 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Şehit Muhtar Mh. ve Beyoğlu ilçesine bağlıdır. Istiklal Caddesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Istiklal Caddesi posta kodu 34440. Rakımı (deniz seviyesinden yüksekliği) 85 metredir.

Taksim İstiklal Caddesi hangi yakada?

Cumhuriyet Anıtı ve Taksim Meydanının da bulunduğu Taksim İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'ndedir. Taksim ve Taksim Meydanı İstanbul Avrupa Yakası'ndadır. Ayrıca Nostaljik tramwayların sefer yaptığı İstiklal Caddesi de buradadır.

Taksim istanbulun hangi Yakası?

Cumhuriyet Anıtı ve Taksim Meydanının da bulunduğu Taksim İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'ndedir. Taksim ve Taksim Meydanı İstanbul Avrupa Yakası'ndadır. Ayrıca Nostaljik tramwayların sefer yaptığı İstiklal Caddesi de buradadır. Taksim semtinin İstanbul il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 3 kilometredir.

İstiklal Caddesi ne tarafta?

Taksim ve Taksim Meydanı İstanbul Avrupa Yakası'ndadır. Ayrıca Nostaljik tramwayların sefer yaptığı İstiklal Caddesi de buradadır. Taksim semtinin İstanbul il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 3 kilometredir.

Istiklalde ne var?

İstiklal Caddesi'nde Gezilecek Yerler
  1. Taksim Meydanı Taksim Meydanı'nın adı, Osmanlı dönemindeki su dağıtım merkezi olmasından geliyor. ...
  2. Galatasaray Lisesi. ...
  3. 3. Çiçek Pasajı ...
  4. Sent Antuan Kilisesi. ...
  5. Asmalı Mescit. ...
  6. Tünel Meydanı

Kartaldan Beyoğlu'na nasıl gidilir?

Kartal-Kadıköy metrosu ile Kadıköy rıhtıma ulaştıktan sonra Kadıköy'den Taksim'e vapur ile gitmenin üçüncü yöntemi ile yine Kadıköy rıhtımdan 20 dakikada bir kalkan Karaköy vapuruna binmektir. Karaköy'de indikten sonra Tarihi Tünel Hattı kullanılarak Taksim'e kolaylıkla ulaşılabilir.

Metrobüs ile istiklal caddesine nasıl gidilir?

Kadıköy Söğütlüçeşme'den Metrobüse binerek Zincirlikuyu'da ininiz. Buradan Hacıosman-Yenikapı metrosuna aktarma yaparak metronun Taksim durağında indiğinizde İstiklal Caddesi'ne ulaşabilirsiniz.

Taksime gitmek için hangi durakta inilir?

Taksim Meydanı'na metrobüsle gitmek için şu yolu takip edin. Metrobüsten Mecidiyeköy Durağı nda inin. Duraktaki bağlantı tünelini kullanarak Mecidiyeköy Metro İstasyonu 'na geçin.

Marmaray Taksim'e gidiyor mu?

Beyoğlu'na Marmaray ile doğrudan ulaşım olanağı bulunmamakla birlikte, Metro hattını kullanarak aktarma yapabilirsiniz. Marmaray ile ulaşım sağlayacaksanız; Yenikapı durağında indikten sonra, M2 Yenikapı- Hacıosman metro hattına aktarma yaparak, Şişhane ya da Taksim duraklarında inebilirsiniz.

Beyoğlu hangi semtlere yakın?

Konum olarak İstanbul'un Avrupa yakasında, Üsküdar'ın hemen karşısında; Kağıthane, Şişli, Eyüp ilçeleri ile komşu olan tarihi Beyoğlu ilçesinin nüfusu, 2017 yılı verilerine göre 236.606'dir.

Taksim avrupa mı anadolu mu?

Cumhuriyet Anıtı ve Taksim Meydanının da bulunduğu Taksim İstanbul'un Beyoğlu İlçesi'ndedir. Taksim ve Taksim Meydanı İstanbul Avrupa Yakası'ndadır.

Istanbul aksaray hangi tarafta?

Aksaray İstanbul'un Anadolu yakasında yer alan bir Fatih ilçesinin bir semtidir. Aksaray semti İstanbul il merkezine olan uzaklığı yaklaşık 3 kilometredir.

Marmaray ile Beyoğlu'na nasıl gidilir?

Marmaray ile Beyoğlu ilçesine doğrudan ulaşım seçeneği bulunmamaktadır. Ayrılıkçeşmesi, Üsküdar, Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme durakları bulunan Marmaray ulaşım aracı ile Beyoğlu'na gitmek isterseniz, Yenikapı durağında inmeli ve M2 Yenikapı metro bağlantısı ile aktarma yapmalısınız.