Selva Gıda halka arz ne zaman 2021?

İçindekiler:

  1. Selva Gıda halka arz ne zaman 2021?
  2. Halka arz hangi firma?
  3. Selva Gıda hisse halka arz ne zaman?
  4. Halka arz işleminin Borsada yapıldığı piyasa hangi piyasadır?
  5. Selva Gıda halka arz kaç lotu var?
  6. Selva Gıda Borsada ne zaman işlem görecek?
  7. Matriks halka arz hangi banka?
  8. Halka arz kaç gün sonra işlem yapılır?

Selva Gıda halka arz ne zaman 2021?

Dünya'nın ilk ve tek Diamond ödüllü makarna markası Selva Gıda, halka arz ediliyor. Halka arz başvurusu Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylanan Selva Gıda'nın halka arzı için talep toplama tarihleri 17-18 Haziran 2021 olarak belirlendi.

Halka arz hangi firma?

Şirket ismine, ilk halka arz fiyatına, borsa değerine göre Yaklaşan Halka Arzlar (IPO)....Halka Arz Takvimi.
ŞirketŞirketYEO Teknoloji (YEOTK)
BorsaBorsaİstanbul
Halka Arz FiyatıHalka Arz Fiyatı-
Son FiyatSon Fiyat29,28
18 sütun daha

Selva Gıda hisse halka arz ne zaman?

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Selva Gıda Sanayi AŞ'nin hisse başı 3,06 liradan halka arzını onayladı. Borsa İstanbul'da (BİST) ilk işlem tarihini 25 Haziran Cuma 2021 olarak açıklayan şirket yetkilileri, halka arz ile şirketin sermayesinin 65 milyon TL'den 78 milyon TL'ye çıkmasının beklendiğini duyurmuştu.

Halka arz işleminin Borsada yapıldığı piyasa hangi piyasadır?

Halka Arz İşlemi Nedir? Halka arz, şirketlerin hisse senetlerini çağrı ve ilan yoluyla satışa çıkarmasıdır. Halka arz işleminin ardından şirketler Borsa İstanbul yani BIST Pay Piyasasında işlem görebilir, böylece tüm yatırımcılara hissedar olma yolu açılır.

Selva Gıda halka arz kaç lotu var?

Halka Arz Tarihi Selva Gıda'nın toplam arz büyüklüğü 79.560.000 olacak. Tamamı eşit şekilde dağıtılacak olan Selva Gıda arzında. Bireysel küçük yatırımcının yoğun ilgisi olacağı tahmin edilen arzda ortalama olarak 1 arası bir lot dağıtılacağı tahmin ediliyor.

Selva Gıda Borsada ne zaman işlem görecek?

Halka arz edilen Şirket payları 21 tarihinden itibaren Ana Pazar'da 3,06 TL/pay baz fiyat, "SELVA.E" kodu ve sürekli işlem yöntemiyle işlem görmeye başlayacaktır.

Matriks halka arz hangi banka?

Halka arz işlemi Garanti BBVA'dan yapılacak olan Matriks için banka şu duyuruyu yayımladı; Matriks Veri Terminali'nde piyasa verilerini izlerken pay piyasası ve vadeli işlem opsiyon piyasası alım satım emirlerinizi Matriks Trader'dan iletebilirsiniz.

Halka arz kaç gün sonra işlem yapılır?

Halka arz süreci şirketten şirkete veya piyasa koşullarına göre farklılık göstermekle birlikte, söz konusu süreç genel olarak 3-12 ay arasında değişebilmekte, bazı şirketler bu süreç daha da uzun olabilmektedir.