2021 de Asdep alımı olacak mı?

İçindekiler:

  1. 2021 de Asdep alımı olacak mı?
  2. Asdep PDR hangi puan türü?
  3. Asdep PDR ne iş yapar?
  4. Asdep PDR ne kadar maaş alir?
  5. PDR Bölümü mezunu sosyal hizmet uzmanı olabilir mi?

2021 de Asdep alımı olacak mı?

Edinilen bilgiye göre Aile Bakanlığı 2021 yılı içinde ASDEP alımı için ilana çıkmayacak. Önceki Bakan Zehra Zümrüt Selçuk, ASDEP alımı için hazırlık yaptığı daha önce basına yansımıştı.

Asdep PDR hangi puan türü?

1- Sosyal Hizmet 2- Psikoloji 3- Sosyoloji 4- Çocuk Gelişimi 5- Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık 6- Aile ve Tüketici Bilimleri bölümlerinden mezun adaylar arasından geçerli KPSS P3 puan türünden en az 60 (altmış) puan alanlardan, başvuruda bulunanların en yüksek puana göre sıralanması neticesinde, her bir İl için ...

Asdep PDR ne iş yapar?

ASDEP görevlisi; alan taraması ve ya ihbar-bildirim-müracat sonrasında vakayı tespit eder, Ön değerlendirme sonrasında durumu bilgi sistemine aktarır ve sorgular. Gerekliyse acil müdahaleyi yapar. Konuyla bakanlık hizmetleri çerçevesinde ilgili eğitim ve danışmanlık hizmetini verir.

Asdep PDR ne kadar maaş alir?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ASDEP kadrolarında çalışan PDR Mezunu psikolojik danışmanlar 2021 yılı itibariyle güncel 5.000 – 5.250 TL maaş almaktadır.

PDR Bölümü mezunu sosyal hizmet uzmanı olabilir mi?

Sosyal Hizmetler Kurumuna Bağlı kreş, anaokulu, yurtlar, toplum merkezlerinde “Psikolojik Danışman” ve “Sosyal Hizmet Uzmanıolarak görev alabilirler.