Nef City 82 hangi sehirde?

İçindekiler:

  1. Nef City 82 hangi sehirde?
  2. Nef arsa nedir?
  3. Markalı arsa nedir?
  4. Rlx house nedir?
  5. NEF inşaat sahibi kimdir?
  6. Hirfanlı kıyısı nerede?
  7. Tiny house maliyeti nedir?
  8. Erden Timur hangi vakıf başkanı?
  9. Nef Vakfı'nı kim kurdu?
  10. Hirfanlı Barajı plajı nerede?
  11. Hirfanlı Barajı uzunluğu kaç km?
  12. Nef Bahçelievler fiyatı ne kadar?
  13. Nef Yapı sahibi kimdir?
  14. Nef in kurucusu kimdir?

Nef City 82 hangi sehirde?

Nef Kırşehir'in Kaman ilçesinde Kızılırmak üzerinde yer alan ve Türkiye'nin en büyük 3. baraj gölü olan Hirfanlı Barajı'na 1 kilometre cepheli yepyeni bir şehir kuruyor. Toplam büyüklüğü 2,5 milyon metrekare olan şehrin adı “Nef City 82” olarak verildi.

Nef arsa nedir?

Türkiye'nin ilk ve tek markalı arsa proje geliştiricisi olan Nef Arsa, yatırımcılarını ulaşılabilir fiyatlar, aylık taksitler ve kişiye özel ödeme planları sayesinde herkesin erişebileceği güvenli markalı arsa yatırımı ile buluşturuyor.

Markalı arsa nedir?

Markalı konut üreticisi olarak bilinen firma şimdi de arsa geliştirip satacak. Arsaların master planını yapan firma taşınmazları parsel ve hisse şeklinde satışa sunuyor.

Rlx house nedir?

2 oda + doğa 200 m2 'lik altyapısı hazır imarlı arsalar üzerinde konumlanan RLX HOUSE, modern iç yaşam alanıyla, peyzajlı bahçeleri ve minimal mimarisiyle salonunuzun doğa olduğu nefes aldıran özel bir konsept sunar.

NEF inşaat sahibi kimdir?

Erden Timur, NEF markasının kurucusudur. Aynı zamanda Foldhome konseptinin de yaratıcısıdır. 2010 yılında, birçok ilkleri gerçekleştirerek yaptığı projeler sayesinde, Mersin Sanayicileri ve İş Adamları Derneği'nin (MESIAD) verdiği yılın girişimcisi ödülü almıştır.

Hirfanlı kıyısı nerede?

– Kırşehir'in Kaman ilçesinde bulunan Hirfanlı Gölü kıyısına 2,5 milyon metrekare proje alanında yeni bir şehir alanıyla yeni bir şehir kurulumu tanıtım toplantısı yapıldı.

Tiny house maliyeti nedir?

Tiny House Düşük Maliyetlidir Tiny Houseların maliyeti normal bir eve göre çok daha düşüktür. Arsa hariç olarak 30-40 bin lira başlangıç fiyatıyla (Haziran 2020 fiyatları) satılan bu evleri, kendiniz yapmanız durumunda daha da uyguna mal edebilirsiniz.

Erden Timur hangi vakıf başkanı?

Nef İcra Kurulu Üyesi ve Nef Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, “Bu şirketi kurarken, toplumsal faydalara odaklanmayı prensip edindik. Şimdi bunları 10'uncu yılımızda daha da ileriye taşımayı hedefliyoruz” dedi.

Nef Vakfı'nı kim kurdu?

Erden Timur kimdir? Erden Timur, Timur Holding ve Timur Gayrimenkul Geliştirme Yapı ve Yatırım A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve NEF marka kurucusu olan Erden Timur; 1982'de Mersin'de doğdu.

Hirfanlı Barajı plajı nerede?

Hirfanlı Baraj Gölü Kırşehir ve Ankara illerinin arasında yer almaktadır. Bu iki şehirle de sınırları vardır. Baraj Gölü Kaman, Kırşehir Merkez, Evren, Şerefli Koçhisar ile çevrilidir.

Hirfanlı Barajı uzunluğu kaç km?

HİRFANLI BARAJI Hirfanlı Baraj Gölü'nün gerek Ankara ve gerekse Aksaray illerine mesafesi 100- 120 km iken Kırşehir iline 15. km den başlar ve 50 km boyunca baraj kıyısından maksimum 3 km mesafe açılarak devam eder.

Nef Bahçelievler fiyatı ne kadar?

Nef Bahçelievler Fiyat Listesi
Tip:Metrekare:Fiyat:
2+1103 m²-
2+1120 m²-
2+11 m²2.975.000 TL
2.5+11 m²2.740.000 - 3.150.000 TL
11 satır daha

Nef Yapı sahibi kimdir?

Akdeniz Ekonomik Forumu'na ev sahipliği yapan Mersin'den listeye giren tek iş insanı ise Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur oldu. İpek Kıraç ile birlikte bu yılki listenin en genç zenginleri olarak dikkat çeken 1982 doğumlu Erden Timur, bu yıl 550 milyon dolarlık servetiyle listede 88. sırada yer aldı.

Nef in kurucusu kimdir?

39 yaşındaki Erden Timur, 2010'da İstanbul'a gelerek kurduğu Nef ile yazdığı başarı hikayesiyle tanındı. Yarattığı Foldhome ve Foldoffice konseptleriyle sektöre birçok ilk kazandıran Timur, 1982 yılında Mersin'de doğdu.