Trendyol Influencer affiliate program nedir?

İçindekiler:

  1. Trendyol Influencer affiliate program nedir?
  2. Trendyol anlaşması nasıl yapılır?
  3. Trendyol linki nasıl alınır?
  4. Affiliate geliri ne demek?
  5. Amazon Affiliate Marketing nedir?

Trendyol Influencer affiliate program nedir?

Trendyol'un Instagram'da takipçi sayısı yüksek kişiler için oluşturduğu satış ortaklığı sistemi affiliate marketing örneğidir. Trendyol affiliate partner özelliğiyle influencerlar ile iş birliği sağlıyor. ... Influencer'ın kendi network ağındaki takipçileri böylelikle Trendyol için potansiyel müşteri özelliği taşıyor.

Trendyol anlaşması nasıl yapılır?

1) İlk olarak, “Trendyol Tedarikçi Başvuru” adresine giderek tedarikçi başvuru formunu doldurup, formu Trendyol'a iletmelisiniz. 2) Form gönderimi sonrasında, Trendyol yetkilileri başvurunuzu değerlendirmeye almaktadır. Eğer başvurunuzun kabul edilirse, sözleşmek imzalamak üzere bir tanışma toplantısı düzenleniyor.

Trendyol linki nasıl alınır?

Trendyol'da link oluşturma ya da koleksiyon oluşturma Trendyol uygulaması veya web sitesi üzerinden yapılabiliyor. Link oluşturmak için öncelikle favorilerim bölümüne gidin ardından üst kısımda bulunan koleksiyonlar bölümünü tıklayın.

Affiliate geliri ne demek?

Tüketici ürünü satın aldığında ürün bedeli satıcı ve ortak arasında paylaştırılır. ... Yukarıda da açıkladığımız gibi affiliate marketing sisteminde tüketici, ortağın pazarladığı ürünü satın alır ve her bir satış karşılığında ortak, ürün üzerinden komisyon geliri elde eder.

Amazon Affiliate Marketing nedir?

Amazon Gelir Ortaklığı; içerik oluşturucuların, yayıncıların ve blog yazarlarının trafikleri üzerinden kazanç elde etmesine yardımcı olur. ... Nitelikli satın alma işlemleri ve programlardan %10'a kadar gelir ortaklığı ücretleri elde edin. Rekabetçi dönüşüm oranlarımız kazancınızı en üst düzeye çıkarmanıza yardımcı olur.