Tefas fon satışı ne zaman hesaba geçer?

İçindekiler:

  1. Tefas fon satışı ne zaman hesaba geçer?
  2. Tefas Tan fon nasıl alınır?
  3. Tefas fonları nereden alınır?
  4. Fon saat kaçta alınır?
  5. Başlangıç Valörü nedir?
  6. Yatırım fonu hangi saatlerde alınır?

Tefas fon satışı ne zaman hesaba geçer?

Fon Satarken Pazartesi saat 11:00'de fon satmak isteyen müşterinin talebi, Salı sabah açıklanacak olan fon fiyatından gerçekleştirilecek olup satış karşılığı oluşacak tutar, müşterinin hesabına Çarşamba günü geçecektir.

Tefas Tan fon nasıl alınır?

Hesabınızın bulunduğu banka ya da aracı kurumun şubesi aracılığıyla ya da internet şubesi aracılığıyla istediğiniz fonu almanız mümkündür. Şube aracılığıyla işlem yapıyorsanız müşteri temsilcinize talebinizi iletmeniz yeterlidir.

Tefas fonları nereden alınır?

İş Portföy Yönetimi A.Ş.'nin kurucusu olduğu aşağıdaki yatırım fonları TEFAS (Türkiye Elektronik Fon Alım Satım Platformu) üzerinden şubelerimiz, İşcep ve İnternet Şubemiz aracılığıyla alınıp satılabilmektedir.

Fon saat kaçta alınır?

Yatırım hesaplarından, çoklu varlık fonlar için 13:30'dan sonra alım / satım emri verilememektedir. HSBC Portföy Para Piyasası Fonu ve HSBC Portföy Kısa Vadeli Borçlanma Araçları Fonu: 09:00 ile 13:45 saatleri arasında anında yapılabilmektedir. Fiyat değişim saati iş günlerinde 18:00'dır.

Başlangıç Valörü nedir?

Valör, faiz hesaplamasına başlangıç oluşturan tarihtir. Kredi hesaplarına alacak geçen hareketler için işlemin yapıldığı günü takip eden ilk iş günüdür.

Yatırım fonu hangi saatlerde alınır?

Fon işlemleri 7 gün 24 saat yapılabilmektedir. Ancak iş günlerinde 13:46-18:00 arasında yapacağınız alış işlemleriniz bankamızın üst limiti olan 100.000 TL dahilinde gerçekleştirilebilir. Sözkonusu limit iş günlerinde saat 24:00, haftasonu/tatil günlerinde ise tatilin son günü saat 24:00 itibarıyla sona ermektedir.