Fenerbahçe Token kaç TL?

İçindekiler:

  1. Fenerbahçe Token kaç TL?
  2. Fenerbahçe hangi kripto para alıyor?
  3. Fenerbahce Paribu ne zaman gelecek?
  4. FB Token en yüksek kaçı gördü?
  5. FB token kaç adet?
  6. Fenerbahce Paribudan ne kadar kazanacak?
  7. Fenerbahçe token ne demek?
  8. Fenerbahce token kazandırır mı?
  9. Hisse Tokeni nedir?
  10. Fenerbahçe token kaç adet var?
  11. Fenerbahçe token ne ise yarar?
  12. 1 gal Token kaç TL?
  13. Taraftar Coinler neye göre yükseliyor?
  14. Galatasaray Coin kac dolar?

Fenerbahçe Token kaç TL?

Fenerbahçe Token'in fiyatı ilk işlem gününde 30 TL'den 153 TL'ye çıkarken tokendeki değişim yüzde 400'e yaklaştı

Fenerbahçe hangi kripto para alıyor?

Fenerbahçe Spor Kulübü, kripto para platformu Paribu ile 'Fenerbahçe Token' için anlaşma sağlamasının ardından büyük bir gelir elde etmişti. Sarı lacivertli takımın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, 'Fenerbahçe Token paritesi, bugün 14.00'te Paribu'da açılıyor' denildi.

Fenerbahce Paribu ne zaman gelecek?

Kulübümüzün 12 Ağustos 2021 tarihinde KAP'a yaptığı açıklama ile gelirimizin yüzde 75'ini kapsayan miktar kamuoyu ile paylaşılmıştır. Bugün 14.00 itibariyle Paribu'da açılacak FB/TL paritesiyle Fenerbahçe Token alım satım işlemleri başlayacaktır.

FB Token en yüksek kaçı gördü?

Yoğun ilgi nedeniyle işlem tahtası defalarca kilitlendi. Fenerbahçe Kulübü ile kripto para işlem platformu Paribu'nun iş birliği sonucu üretilen 'Fenerbahçe Token' rekor üstüne rekor kırıyor. 9 Ağustos'ta 30 TL değerindeki 500 bin adet Token'ın (15 milyon TL) tamamı 30 saniyede satılarak rekor kırılmıştı.

FB token kaç adet?

30 TL değerindeki ve kilitsiz olarak satılan 500 bin adet Fenerbahçe Token, bugün itibarıyla Paribu platformunda işlem görmeye başladı.

Fenerbahce Paribudan ne kadar kazanacak?

Sarı Lacivertliler'den yapılan açıklamada, "Paribu Teknoloji A.Ş. ve Stoken Finansal Teknolojiler A.Ş ile yapılan sözleşme kapsamında üretilen Fenerbahçe Token ön satış sürecinin sonucu olarak; Şirketimiz, 268.500.000 TL gelir elde etmiştir.

Fenerbahçe token ne demek?

Fenerbahçe Token, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün "utility token" olarak tanımlanan "taraftar token'ı"dır. Fenerbahçe taraftarları token sahibi olarak hem kendi yarınına hem de kulübünün yarınına dijital dünyanın olanaklarıyla katkı sağlayabilecek. ...

Fenerbahce token kazandırır mı?

Fenerbahçe Kulübü'nün Paribu ile iş birliği anlaşması resmiyet kazanırken, "Fenerbahçe Token" olarak tanımlanan kripto varlık sistemi devreye girdikten 30 saniye sonra sarı lacivertli kulüp 15 milyon TL kazandı. Sarı lacivertliler kendi Token'ını yazan ilk kulüp oldu.

Hisse Tokeni nedir?

Token'lar, Blockchain ekosisteminde dijital olarak transfer edilebilen varlıklardır. Bir hisse senedi token'ı da bir şirkette kısmi sahipliğe karşılık gelir. ... Günümüzde token'lar, çoğunlukla Ethereum blok zinciri üzerinde yer alır.

Fenerbahçe token kaç adet var?

30 TL değerindeki ve kilitsiz olarak satılan 500 bin adet Fenerbahçe Token, bugün itibarıyla Paribu platformunda işlem görmeye başladı.

Fenerbahçe token ne ise yarar?

Fenerbahçe Token, Etherum blokzincirinde üretilen bir “utility token” olarak piyasaya resmen sunuldu. ... Fenerbahçe Token, Fenerbahçe sporcularıyla, teknik heyetiyle ve yöneticileriyle tanışma imkânının yanı sıra özel kurgulanmış stat ve tesis turlarına katılma olanağı da sağlayacak.

1 gal Token kaç TL?

GAL Fiyatı Canlı Veri Galatasaray Fan Token bugünkü fiyatı ₺74.23 TRY, 24 saatlik işlem hacmi ₺26,962,112 TRY.

Taraftar Coinler neye göre yükseliyor?

Taraftar Tokenlar adına çıkartıldıkları spor kulüpleri ile doğrudan ilişkili oldukları için spor müsabakaları, yönetim değişikliği, borsada işlem görenler için değer değişiklikleri gibi faktörler bu tokenların değerinde hızlı yükseliş ve düşüşlere sebep olabilmektedir.

Galatasaray Coin kac dolar?

Güncel fiyat, GAL başına $8,323722. Galatasaray Fan Token, $35,35 ile tüm zamanların en yüksek değerinin %76,45 altında. Güncel dolaşımdaki arz 3.507.572 GAL.