2020 ilahiyat lisans tamamlama başvuruları ne zaman?

İçindekiler:

  1. 2020 ilahiyat lisans tamamlama başvuruları ne zaman?
  2. YÖK sisteme nasıl girilir?
  3. YÖK Üni açılacak mı?
  4. Sınavsız lisans tamamlama başvuruları ne zaman?
  5. Yöksis özgeçmiş oluşturma nasıl yapılır?
  6. Açıköğretim lisans tamamlama kayıtları nasıl yapılır?
  7. Lisans tamamlama kayıtları ne zaman başlıyor?
  8. ATA AÖF lisans tamamlama kayıt nasıl yapılır?
  9. Sağlıkta sınavsız lisans tamamlama 2020 başvuruları ne zaman?

2020 ilahiyat lisans tamamlama başvuruları ne zaman?

2. 2019-2020 eğitim-öğretim yılı için İlahiyat Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri 19 (Saat:15:30) – 19 (Saat:17:00) tarihleri arasında Başkanlığımız resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacaktır.

YÖK sisteme nasıl girilir?

YÖK Tercih Sistemi. Tercih ve Sonuç Açıklama Sistemine giriş işlemleri e-Devlet üzerinden TC Kimlik Numarası ve e-Devlet şifresi ile kimlik doğrulaması yapılarak gerçekleştirilecektir. E-Devlet kapısında cep telefonu ve e-posta bilgilerinizin doğru olması gerekmektedir.

YÖK Üni açılacak mı?

Cumhurbaşkanı Erdoğan üniversitelerin 2021-2022 eğitim öğretim yılı akademik takvimi 13 Eylül itibarıyla başlayacağını duyurdu. YÖK, salgını seyrine göre üniversitelerde program bazında yüz yüze ve çevrim içi öğretim yapılabileceğini açıkladı. YÖK bu konuda inisiyatifi üniversitelere bıraktığını belirtti.

Sınavsız lisans tamamlama başvuruları ne zaman?

YÖK, sağlıkta lisans tamamlama başvurularının 31 Ağustos- tarihleri arasında alınacağını duyurdu.

Yöksis özgeçmiş oluşturma nasıl yapılır?

YÖKSİS ÖZGEÇMİŞ İNDİRME YÖNERGESİ 1-https://yoksis.yok.gov.tr adresine girilir. Tc Kimlik No ve YÖKSİS şifresi ile giriş yapılır. (Görüntü-1). 2-Açılan sayfada, Personel İşlemleri > Özgeçmiş İşlemleri > Özgeçmiş Çıktı seçeneği seçilir.

Açıköğretim lisans tamamlama kayıtları nasıl yapılır?

Meslek Yüksekokulları ile Açıköğretim Önlisans Programları Mezunlarının Lisans Öğrenimine Dikey Geçiş Sınavı başvuruları elektronik ortamda ÖSYM Başvuru Merkezleri aracılığıyla veya bireysel olarak ÖSYM'nin https://ais.osym.gov.tr adresinden yapabileceklerdir.

Lisans tamamlama kayıtları ne zaman başlıyor?

ten yapılan duyuruya göre, yerleştirme sonuçlarına göre bir programa kayıt hakkı kazanan adayların elektronik kayıt işlemleri 23- (23:59) tarihleri arasında, kayıt işlemleri ise 23 Eylül- tarihleri arasında yapılacaktır.

ATA AÖF lisans tamamlama kayıt nasıl yapılır?

Nasıl kayıt yaptırabilirim? YKS ile Fakültemiz önlisans veya lisans programlarına yerleştirilen öğrenci adaylarımız kayıt işlemlerini "e-Devlet", "Online Kayıt Sistemi", veya "Fakültemize Doğrudan Başvuru" yollarından birini kullanarak yapabilirler.

Sağlıkta sınavsız lisans tamamlama 2020 başvuruları ne zaman?

İşte, o detaylar. 2020-2021 eğitim-öğretim yılı için Sağlık Lisans Tamamlama Programına ilişkin başvuru ve tercih işlemleri 12/08/2020 (Saat: 15:30) – 21/08/2020 (Saat:17:00) tarihleri arasında YÖK resmi internet sitesi üzerinden e-Devlet aracılığı ile yapılacaktır.