Medaş elektrik Arıza kaç?

İçindekiler:

  1. Medaş elektrik Arıza kaç?
  2. Istanbul elektrik kesintisi için neresi aranır?
  3. Medaş ın telefonu kaç?
  4. Kağıthane hangi elektrik idaresine bağlı?
  5. 4 neyin numarası?
  6. Konya elektrik Kesintisi icin nereyi Aramaliyiz?

Medaş elektrik Arıza kaç?

Konya, Aksaray, Niğde, Nevşehir, Karaman ve Kırşehir bölgelerine elektrik dağıtım hizmeti veren MEDAŞ ile ilgili elektrik arıza bildirim ve başvurularını 4 telefon numarasından yapabilirsiniz.

Istanbul elektrik kesintisi için neresi aranır?

Çağrı merkezimiz İstanbul Avrupa yakasında bulunan abonelerine kesintisiz 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. ALO 186 ya gelen çağrılar; arıza bildirimi, sokak aydınlatma, kaçak ihbar, sayaç değişikliği ve mühürleme talebi, kesme-açma işlemleri, fatura itiraz, borç sorgulama, öneri ve şikayet konularında olmaktadır.

Medaş ın telefonu kaç?

4 Çağrı Merkezi iletişim hattımız.

Kağıthane hangi elektrik idaresine bağlı?

Kağıthane ilçesinde elektrik dağıtım, teknik destek, geliştirme, tamirat vb. konularda Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. görev alır. Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş. elektrik enerjisinin bölgeden ile ve oradan da ilçeye getirilerek evlerinize kadar ulaşmasını sağlar ve sürecin takibini yapar.

4 neyin numarası?

Genel Müdürlük
Çağrı Merkezi: 4
Faks: 59 99
Adres: Nişantaş Mahallesi Kemerli Caddesi B Blok No: 24 Selçuklu/KONYA
2 satır daha

Konya elektrik Kesintisi icin nereyi Aramaliyiz?

Elektrik dağıtımında gerçekleşen tüm arıza ve kesintilerden Aksaray, Karaman, Kırşehir, Konya, Nevşehir ve Niğde illerinde Meram Elektrik Dağıtım (MEDAŞ) sorumludur. MEDAŞ'a 186 numaralı çözüm hattından ulaşabilirsiniz. ALO 186 hattı, 7 gün 24 saat aranabilen ücretli bir hizmettir.