Ayhan Juan kaç yaşındadır?

İçindekiler:

  1. Ayhan Juan kaç yaşındadır?
  2. Ayhan Balcı kaç yaşında?
  3. Berfinmis kaç yaşında?
  4. Oznur garip kaç yaşında?
  5. Merve Yalçın doğum günü ne zaman?
  6. Ezgizem kaç yaşında?
  7. cellat36 nın soyadı nedir?
  8. Cemre Solmaz ve cellat36 neden ayrildi?

Ayhan Juan kaç yaşındadır?

Ayhan Juan kaç yaşında? 15 Ağustos 2002 tarihinde dünyaya gelen başarılı sosyal medya fenomeni isim 19 yaşında.

Ayhan Balcı kaç yaşında?

Sakarya'nın Kocaali ilçesinde, cami minare ve kubbe onarımı çalışması sırasında ayağının kayması sonucu dengesini kaybederek kubbeden caminin çatısına düşen 45 yaşındaki Ayhan Balcı'nın imdadına, itfaiye ve sağlık ekipleri yetişti. İstanbul'daki terör saldırısı, Muğla'daki 21 sivil toplum kuruluşu tarafından kınandı.

Berfinmis kaç yaşında?

2019 yılında çektiği TikTok uygulaması videolarıyla tanına gerçek adı Berfin Öztürk namı değer 'Berfinmis' internet üzerinde kısa sürede büyük bir çıkış yakaladı. 2004 yılında İzmit'te doğan Berfinmis videolarını da genellikle İzmit'in güzel sokaklarında çekiyor.

Oznur garip kaç yaşında?

Öznur Garip, İstanbul doğumludur, 18 yaşındadır ve şu an İstanbul'da yaşıyor. 1.60 boyunda olan Öznur, Oğlak burcudur. TikTok'da çektiği playback, dans ve yavaş çekim videolarıyla oldukça büyük kitlelere sahip olan Öznur Garip'in TikTok'da 1.7 milyon takipçisi ve 62 milyondan fazla beğenisi bulunuyor.

Merve Yalçın doğum günü ne zaman?

(22 yıl yaşında) Merve Yalçın/Doğum tarihi

Ezgizem kaç yaşında?

Ünlü sosyal medya fenomenlerinden Ezgi Gizem Akdoğan, 32 yaşındadır. tarihinde Antalya'da dünyaya gelen Ezgizem, Akrep burcudur. Ancak Ezgizem'in aslen Kayserili odluğu bilinmektedir.

cellat36 nın soyadı nedir?

TikTok fenomeni Özgür Deniz (cellat36), 5 Haziran 1999 Kars doğumludur. İkizler burcuna mensup olan cellat36 1.85 boyundadır. TikTok'da toplamda 5.4 milyon takipçisi bulunmaktadır.

Cemre Solmaz ve cellat36 neden ayrildi?

Cellat ile yanlış anlaşılmalardan dolayı ayrıldığını söyleyen Solmaz, “Aramızda düşmanlık yok, bir yerde görsem selamlaşırım” dedi. Solmaz'ın tüm bu sözleri ise Cellat ile 4 ay çıktığı süreçte kendisini aldattığını sanıp yanlış anlaşılmadan dolayı ayrıldıklarını kanıtladı.