Kelebekler Vadisi nerede hangi şehirde?

İçindekiler:

  1. Kelebekler Vadisi nerede hangi şehirde?
  2. Kelebekler Vadisi arabayla gidilir mi?
  3. Kelebekler Vadisi hangi ilde?
  4. Kelebekler vadisi nasıl gidilir?
  5. Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir 2021?
  6. Fethiye merkezden Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir?
  7. Kabak Koyu na arabayla gidilir mi?
  8. Kelebekler vadisine nasıl gidilir arabayla?
  9. Kelebekler Vadisi kamp ücretli mi?
  10. Türkiyede kelebek vadisi nerede?
  11. Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir 2020?
  12. Kelebekler Vadisi ücretli mi?
  13. Kabak koyuna arabayla gidilir mi?
  14. Kelebekler Vadisi'ne arabayla nasıl gidilir?
  15. Kabak Koyu'nda ne yapılır?
  16. Kabak Koyu hangi havaalanına yakın?
  17. Kelebekler Vadisi kamp yapılır mı?
  18. Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir Fethiye?
  19. Kelebekler Vadisi Plajı Ücretli mi?
  20. Kabak koyuna nasıl gidilir?

Kelebekler Vadisi nerede hangi şehirde?

Kelebekler Vadisi Muğla'nın Fethiye ilçesinde, Faralya köyü yakınlarındadır. Kelebekler Vadisi Ölüdeniz beldesinin 13 km uzaklıktadır.

Kelebekler Vadisi arabayla gidilir mi?

Tekne veya Araç ile ulaşılabilir ama Arabayla bir yere kadar gidebilirsiniz daha sonra yaya olarak devam etmeniz gerekmektedir. Tekne veya Turla Gitmek İçin: Fethiye Ölüdeniz'den tekne ile gidebilirsiniz eğer tekneniz yok ise bir çok Tur şirketi bu yerlere her gün tekne turları düzenlemektedir.

Kelebekler Vadisi hangi ilde?

Muğla ili Fethiye İlçesi Ölüdeniz beldesine 13 kilometre uzaklıktaki bu hazineye, Ölüdeniz'den günde 3 sefer yapan teknelerle ulaşmak mümkün.

Kelebekler vadisi nasıl gidilir?

Kelebekler Vadisi'ne ulaşım sağlamanın en kolay yolu, Ölüdeniz'den dolmuş tarzında kalkış yapan teknelerden birine binmek veya tekne kiralamaktır. Kelebekler Vadisi'ne ulaşım sağlamanın bir diğer yolu ise Kabak Koyu'ndan günübirlik olarak kalkan tekneleri tercih etmek veya yürüyüş patikasını kullanmak olabilmektedir.

Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir 2021?

Kelebekler Vadisi'ne gelmek için Fethiye'ye gelmeniz yeterli. İstanbul, Ankara ve birçok merkezden Fethiye'ye otobüs kalkar. Fethiye'den Vadi'ye ulaşmak için önce otogarın önünden geçen dolmuşlarla Ölüdeniz'e, Ölüdeniz plajından da Vadi servis teknesine binmeniz gerekmektedir.

Fethiye merkezden Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir?

Kelebekler Vadisi'ne ulaşmak için öncelikle Fethiye Ölüdeniz'e gelmeniz ardından, Ölüdeniz'den kalkan teknelere binmeniz gerekmektedir. Bu tekne sizi 20 TL karşılığında Ölüdeniz'den alıp Kelebekler Vadisi'ne direk olarak götürüyor. Yaklaşık 25-30 dakikada vadiye varabiliyorsunuz.

Kabak Koyu na arabayla gidilir mi?

Kabak Koyu'na Nasıl Gidilir? Kabak koyu, Ölüdeniz'e 17 km, Fethiye'ye 33 km, Kelebekler Vadisi'ne 4 km uzaklıkta yer alıyor. Faralya Köyü'nden (Uzunyurt) yaklaşık olarak 30 dakikalık bir yürüyüşle bölgeye ulaşılabiliyor. ... Koya özel araçla ulaşım için Ölüdeniz, Fethiye merkez ve Faralya rotasını takip etmek gerekiyor.

Kelebekler vadisine nasıl gidilir arabayla?

Kelebekler Vadisi'ne giderken yol üstünde durup, bu manzaraya karşı soluklanın.. Kara yoluyla ulaşmak isterseniz Fethiye Otogar'dan kalkan Faralya minibüslerine binip, Ölüdeniz'i geçtikten sonra Kelebekler Vadisi'nin yukarısında inip, aşağı doğru 1 saat zorlu bir iniş gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kelebekler Vadisi kamp ücretli mi?

Sıkça Sorulan Sorular. Giriş ücreti alınıyor mu? Evet alınıyor, Kelebekler Vadisi giriş ücreti 6 TL.

Türkiyede kelebek vadisi nerede?

Ölüdeniz Kelebekler Vadisi, Muğla Fethiye'de yer alıyor. Fethiye Ölüdeniz'e ulaştıktan sonra oradan kalkan teknelerle Kelebekler Vadisi'ne ulaşabilirsiniz. Farklı koylardan tekne kiralayarak ulaşmak da mümkün.

Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir 2020?

Kelebekler Vadisi, Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde, Faralya Köyü mevkisinde yer alıyor. Kara yoluyla vadiye ulaşım imkanı bulunmuyor. Ölüdeniz Belcekız Plajından kalkan tekne turlarıyla ya da özel tekne tutarak ortalama yarım saatte Kelebekler Vadisi sahiline ulaşabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi ücretli mi?

Kelebek Vadisi giris ücreti hafta içi ve hafta sonu fark etmeksizin yetişkinler için 17,5 TL, çocuklar için de 7.5 TL olarak belirlenmiştir.

Kabak koyuna arabayla gidilir mi?

Kabak koyu, Ölüdeniz'e 17 km, Fethiye'ye 33 km, Kelebekler Vadisi'ne 4 km uzaklıkta yer alıyor. Faralya Köyü'nden (Uzunyurt) yaklaşık olarak 30 dakikalık bir yürüyüşle bölgeye ulaşılabiliyor. ... Koya özel araçla ulaşım için Ölüdeniz, Fethiye merkez ve Faralya rotasını takip etmek gerekiyor.

Kelebekler Vadisi'ne arabayla nasıl gidilir?

Kelebekler Vadisi'ne giderken yol üstünde durup, bu manzaraya karşı soluklanın.. Kara yoluyla ulaşmak isterseniz Fethiye Otogar'dan kalkan Faralya minibüslerine binip, Ölüdeniz'i geçtikten sonra Kelebekler Vadisi'nin yukarısında inip, aşağı doğru 1 saat zorlu bir iniş gerçekleştirmeniz gerekiyor.

Kabak Koyu'nda ne yapılır?

Kabak Koyu Gezilecek Yerler
  • Kabak Plajı Kabak Plajı, Kabak Koyu olarak da anılan koyun kıyısında yer alan 200 metre uzunluğunda bir kumsal. ...
  • 2. Aladere Şelalesi. Aladere Şelalesi, Kabak Vadisi içerisinde yer alıyor. ...
  • 3. Faralya Köyü ...
  • Kelebekler Vadisi. ...
  • Ölüdeniz. ...
  • Antik Likya Yolu.

Kabak Koyu hangi havaalanına yakın?

Kabak koyu Muğla ili Fethiye ilçe sınırları içerisinde Ölüdeniz ile Kalkan Patara plajı arasındadır. Kabak koyu ulaşımı için en yakın hava limanı Dalaman da bulunmaktadır.

Kelebekler Vadisi kamp yapılır mı?

Kelebekler Vadisi'nde kamp yapabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi'ne nasıl gidilir Fethiye?

Kelebekler Vadisi, Fethiye'nin Ölüdeniz beldesinde, Faralya Köyü mevkisinde yer alıyor. Kara yoluyla vadiye ulaşım imkanı bulunmuyor. Ölüdeniz Belcekız Plajından kalkan tekne turlarıyla ya da özel tekne tutarak ortalama yarım saatte Kelebekler Vadisi sahiline ulaşabilirsiniz.

Kelebekler Vadisi Plajı Ücretli mi?

Kelebekler Vadisi'ne ulaşım, sadece deniz yolu ile olduğundan, Belcekız Plajından kalkan tekne turlarıyla ya da özel teknelere ödeyeceğiniz fiyat haricinde bir giriş ücreti bulunmuyor.

Kabak koyuna nasıl gidilir?

Türkiye'nin neresinden geliyorsanız gelin Kabak Koyu için en rahat ulaşım Fethiye'den geçer. Eğer otobüsle gelirseniz Fethiye otogarda inip direk Faralya kabak dolmuşlarına binebilirsiniz. Şayet kendi aracınızla veya otostopla geçmek isterseniz ilk durağınız Ölüdeniz olmalı.