İstanbul il posta kodu kaç?

İçindekiler:

  1. İstanbul il posta kodu kaç?
  2. Posta kodu nereye yazılır?
  3. Nişantaşı posta kodu nedir?
  4. Zarflarda adres nereye yazılır?
  5. Adres sırasıyla nasıl yazılır?
  6. Istanbul Yenibosna posta kodu nedir?
  7. Istanbul Posta Kodu Nedir?
  8. Büyükdere Caddesi hangi semtte?
  9. Istanbul Nişantaşı nereye bağlı?

İstanbul il posta kodu kaç?

Posta kodları il plakalarına göre belirlenmektedir. İstanbul'un plaka kodu 34'tür. Buna göre posta kodunun ilk iki rakamı 34 olarak belirlenir. İstanbul'un genel posta kodunun tamamı ise 34000 olarak belirlenmiştir.

Posta kodu nereye yazılır?

Gönderi üzerine tam, doğru ve okunaklı adres ve posta kodu yazma örneği yukarıdaki gibidir. * Posta pulu zarfın sağ üst köşesinde, * Gönderici adresi ve posta kodu zarfın sol üst köşesinde, * Alıcının adresi ve posta kodu, zarfın sağ alt kısmına ve zarfın alt kenarında 2- 2,5 cm boşluk kalacak şekilde olmalıdır.

Nişantaşı posta kodu nedir?

Posta Kodu için belirtilmiş olan değer 42060. Posta kodu, belli bir adrese örneğin Nişantaşı Mah. adresine göndereceğimiz mektup, kargo, fatura ve bunlar gibi ihtiyacımızı sağlayan rakamdır.

Zarflarda adres nereye yazılır?

* Posta pulu zarfın sağ üst köşesinde, * Gönderici adresi ve posta kodu zarfın sol üst köşesinde, * Alıcının adresi ve posta kodu, zarfın sağ alt kısmına ve zarfın alt kenarında 2- 2,5 cm boşluk kalacak şekilde olmalıdır.

Adres sırasıyla nasıl yazılır?

Adres sıralaması mahalle, cadde, sokak, mevki, apartman numarası / daire numarası, İlçe/İl şeklinde olmalıdır.

Istanbul Yenibosna posta kodu nedir?

34100 34197 Yenibosna Merkez/Posta kodları

Istanbul Posta Kodu Nedir?

Ayrıca sabit hatlı bir yeri aramak isterseniz başına alan kodu eklemeniz gerekmektedir. İstanbul için kullanacağınız alan kodu ise 2'dır. Anadolu yakası için 216 alan kodunu ve Avrupa yakası için 212 kodunu çevirmeniz gerekmektedir.

Büyükdere Caddesi hangi semtte?

Büyükdere Caddesi 41.066738 enlem ve 28.998041 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Mecidiyeköy Mh. ve Şişli ilçesine bağlıdır. Büyükdere Caddesi haritası Istanbul ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir. Büyükdere Caddesi posta kodu 34394.

Istanbul Nişantaşı nereye bağlı?

Nişantaşı, İstanbul'un Şişli ilçesinde, merkezi, Valikonağı Caddesi ile Teşvikiye Caddesi-Rumeli Caddesi'nin kesiştiği kavşakta yer alan anıt taş olan, Meşrutiyet ve Teşvikiye mahallelerinin Vali Konağı çevresindeki bölümlerini kapsayan, ev sahipliği yaptığı dünyaca ünlü markaların mağazaları, kafeler ve eğlence ...