Mehmet Yalçınkaya hangi otellerde çalıştı?

İçindekiler:

  1. Mehmet Yalçınkaya hangi otellerde çalıştı?
  2. Mehmet şef hangi otelde?
  3. Mehmet Yalcinkaya nereli?
  4. Mehmet şef hangi otel?
  5. Mehmet Yalçınkaya'nın oteli nerede?
  6. MasterChef Mehmet şef kimdir nerelidir?
  7. Mehmet Yalçınkaya nerede doğdu?

Mehmet Yalçınkaya hangi otellerde çalıştı?

Mehmet Yalçınkaya, Bolu Profesyonel Aşçılar Derneği kurucularındandır. Halen Yönetim Kurulu Başkanı olarak da görev yapıyor. Şubat 2014'den itibaren Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel'de çalışmaktadır.

Mehmet şef hangi otelde?

Mesleğe 1988 yılında başlayan ve üst düzey tesislerde görev alan Mehmet Yalçınkaya, Dünya Aşçılar Olimpiyat'larında 2008 yılında dünya üçüncülüğü ve 2014 yılında da dünya ikinciliği almış bir şef. 2009 yılı itibarıyla Katar, İtalya, Fransa, Almanya ve Yunanistan'da çalışmalarını sürdüren Yalçınkaya artık Wyndham Grand ...

Mehmet Yalcinkaya nereli?

Bolu, Türkiye Mehmet Yalçınkaya/Doğum yeri

Mehmet şef hangi otel?

Son olarak İstanbul Anadolu Yakası'nın en saygın oteli olan Wyndham Grand İstanbul Kalamış Marina Hotel'in mutfağını yönetmekle sorumlu olan Mehmet Yalçınkaya, burada 'Ödüllere doymayan büyük şef' unvanına da nail olurken diğer yandan Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Tv8 kanalında yayınlanan Masterchef Türkiye adlı yemek ...

Mehmet Yalçınkaya'nın oteli nerede?

Şefin şu anki durağında Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel var. Şubat 2014'den bu yana beş yıldızlı otelin mutfağını yönettiğini söyleyen deneyimli şef, restoran konsepti ve ile ilgili şu bilgileri aktarıyor: “Burada ülke mutfakları çalışıyoruz.

MasterChef Mehmet şef kimdir nerelidir?

Aslen Bolulu olan Mehmet Yalçınkaya 45 yaşında. Henüz 12 yaşında iken mutfak ile tanışmış, amca mutfağında pişmiştir. Eğitimini İstanbul Yemek Akademisi İnsan Anatomisi ve Sindirim Sistemi Bölümü'nde tamamladı.

Mehmet Yalçınkaya nerede doğdu?

Bolu, Türkiye Mehmet Yalçınkaya/Doğum yeri