Kuru propolis nasıl tüketilir?

İçindekiler:

  1. Kuru propolis nasıl tüketilir?
  2. Propolis nasıl saklanır?
  3. Sıvı propolis nasıl muhafaza edilir?
  4. Propolis son kullanma tarihi olur mu?
  5. Propolis aç karnına mı?
  6. Propolis damla günde kaç kez kullanılır?
  7. Propolis tarihi geçer mi?
  8. Propolis hormonları etkiler mi?

Kuru propolis nasıl tüketilir?

Suda çözünür olanı su, süt, meyve suyu, çay, kahve vb. içeceklerinize damlatarak tüketebilirsiniz. Suda çözünmeyen propolisi de bal, yoğurt, ekmek, pekmez vb. gıdalara damlatarak tüketebilirsiniz.

Propolis nasıl saklanır?

Saklama Koşulları ve Raf Ömrü: Ürünü kuru bir ortamda, oda sıcaklığında (yaklaşık 22°C) saklayınız, daha yüksek sıcaklıktan koruyunuz.

Sıvı propolis nasıl muhafaza edilir?

Propolis Kullanımı Oda Sıcaklığında Muhafaza Ediniz. Propolis oda sıcaklığında 18 ay boyunca besin değerini ve özelliklerini korur.

Propolis son kullanma tarihi olur mu?

Çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Paketin üzerinde üretim ve sok kullanma tarihleri yer almaktadır. Üretim tarihinden itibaren son kullanma tarihi 2 yıldır. BEE PROPOLİS® Arı sütü ile aynı mıdır?

Propolis aç karnına mı?

veya tok karnına içebilirsiniz. 11 yaş altı çocuklara önerilmez. Propolis sprey: Boğaz enfeksiyonları ve tahrişleri için tavsiye edilmektedir. Propolis sprey doktorunuz tarafından aksi önerilmedikçe günde en fazla 3 defa kullanılmalıdır. Propolis şurup: Öksürük ve ağız içi yaralarında kullanılır.

Propolis damla günde kaç kez kullanılır?

Propolis sprey doktorunuz tarafından aksi önerilmedikçe günde en fazla 3 defa kullanılmalıdır.

Propolis tarihi geçer mi?

Üretim tarihinden itibaren son kullanma tarihi 2 yıldır. BEE PROPOLİS® Arı sütü ile aynı mıdır? Kesinlikle hayır, Arı Sağlığının kaynağı Bee Propolis'dir.

Propolis hormonları etkiler mi?

Son yıllarda popüler olan propolisin bazı türlerinin de östrojen hormonu benzeri maddeler içerdiğinden, çocuklarda hormon dengesini etkileyebileceği unutulmamalıdır.