5664 değişen parça sorgulama nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. 5664 değişen parça sorgulama nasıl yapılır?
  2. 5664 şasi nasıl sorgulanır?
  3. Arabanın değişen parçaları nasıl öğrenilir?
  4. Plakadan araç nasıl sorgulanır?
  5. Şasi No ile km sorgulama nasıl yapılır?
  6. Kaporta değişen parça nasıl anlaşılır?
  7. 2 el arabada değişen parça nasıl anlaşılır?

5664 değişen parça sorgulama nasıl yapılır?

Plakayı yazın, TURKCELL, TÜRK TELEKOM, VODAFONE 5664'e gönderin. Aracın plakası değişmiş olsa bile, hasar geçmişi anında cebinize gelsin. ERP (Eksper Raporu) olan kazalarda değişen parçaları öğrenmek için PARCA boşluk PLAKA boşluk HASAR TARIHI yazıp sorgulama yapabilirsiniz.

5664 şasi nasıl sorgulanır?

Her SMS sorgulaması için kullandığınız operatör fark etmeden 8,50 TL ücret alınmaktadır. Şase numarası ile sorgulama: 'Şaseden hasar sorgulama' için 'HASAR' yazıp boşluk bırakıp 'S' yazıp 'ŞASE NUMARASI' girilir ve 5664'e SMS atılır.

Arabanın değişen parçaları nasıl öğrenilir?

Bir araçta değişen parçanın ne olduğunu hızlı bir şekilde sorgulamanız mümkündür Tramer sistemi adı verilen sorgulama sistemi sayesinde; telefonunuzun mesaj bölümüne PARCA boşluk plaka boşluk aracın son kaza tarihi yazarak 5664 numarasına atmanız yeterlidir.

Plakadan araç nasıl sorgulanır?

SMS ile Plakadan Araç Sorgulama Nasıl Yapılır? Mesaj yoluyla da plakadan araç sorgulama işlemi yapmak mümkün. Ücretli bir sorgulama türü olan SMS ile araç sorgulama işlemi için aracın plakasını bitişik bir şekilde yazıp (34XYZ'e yollayabilirsiniz. Bu sorgulama ile aracın hasar geçmişini öğrenebilirsiniz.

Şasi No ile km sorgulama nasıl yapılır?

Araç kilometresini internetten veya SMS yoluyla, şasi numarası ve plaka bilgileriyle sorgulayabilirsiniz:
  1. PTT Kilometre ve Muayene Sorgulama sayfasından.
  2. 5664'e SMS göndererek.

Kaporta değişen parça nasıl anlaşılır?

Yedek parça olarak fabrikadan gelen yeni parçalar genelde siyah halde gelir, bazı boyacı ustaları parçanın içini de boyarlar. Örnek olarak; sağ ön çamurluğu kontrol ettiğinizde motor kaputu açılıp iç tarafında siyah kalmış alanlar görüyorsak ve gözle çok rahat görülüyorsa o bölge değişmiştir.

2 el arabada değişen parça nasıl anlaşılır?

Parça değişimini anlamanın bir diğer yolu ise metal izlerine bakmaktır. Genellikle araçların parça değişimi sırasında başka bazı görünmeyen noktalar ufak çiziklere maruz kalır. Bu alanlar iyice incelendiği zaman değişen parça olup olmadığı anlaşılabilir.