The Last of Us Part 2 kaç TL?

İçindekiler:

  1. The Last of Us Part 2 kaç TL?
  2. Last of Us Part 2 kaç saat?
  3. The Last of Us 2 kaç gb?
  4. The Last of Us kaç sattı?
  5. The Last of Us Part 2 Türkçe mi?
  6. The Last of Us kaç dolar?
  7. Horizon Zero Dawn kaç saat sürer?
  8. TLOU 1 kac saat?
  9. The Last of Us ps5 de oynanır mı?
  10. The Last of Us Part 1 kaç gb?
  11. The Last of Us ps3 kaç gb?
  12. The Last of Us 2 pc'de oynanır mi?
  13. Last of Us 2 Kaç Dolar?
  14. The Last of Us nasıl bir oyun?
  15. Horizon Zero Dawn hikaye modu kaç saat?
  16. Horizon Zero Dawn almaya değer mi?
  17. Spiderman kaç saat?

The Last of Us Part 2 kaç TL?

The Last Of Us Part 2 PS4 Oyunu İle En Çok Karşılaştırılanlar
The Last Of Us Part 2 PS4 OyunuAssassin's Creed Odyssey PS4
Fiyat273,89 TL 10 satıcı181,90 TL 7 satıcı
Popülerlik2. Popüler PS4 Oyunları-
Ortalama Puan2 yorum-
MoveYokYok
3 satır daha

Last of Us Part 2 kaç saat?

The Last of Us Part II'nin kaç saat uzunluğunda olacağı belli oldu. GQ dergisi ile röportaj gerçekleştiren Neil Druckmann tarafından belirtilene göre oyun yaklaşık 25 - 30 saat arasında bir oynanış süresi sunacak. Oyun sadece tek oyunculu mod içerecek. İlk oyun yaklaşık 15 saat sürüyordu.

The Last of Us 2 kaç gb?

Yaklaşık olarak 3 hafta önce The Last of Us Part 2 için bir hikaye fragmanı yayınlanmıştı.

The Last of Us kaç sattı?

The Last of Us, ilk haftasında 1,3 milyonun üzerinde, on dört ay içinde 8 milyondan fazla satarak en çok satan PlayStation 3 oyunlarından biri haline geldi.

The Last of Us Part 2 Türkçe mi?

PlayStation Türkiye'den Açıklama: The Last of Us: Part II, Türkçe Olacak. ... Anlaşılan o ki The Last of Us: Part II hem özel bir sürüm hem de Türkçe dil seçeneğine sahip olacak.

The Last of Us kaç dolar?

The Last of Us 2 özel paketler En ucuz paket olan Standard Edition, yalnızca oyun ile birlikte 60 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Special Edition ise oyun için özel olarak hazırlanmış 48 sayfalık kitapçık, metal saklama kutusu ve oyun ile birlikte 80 dolara satılacak.

Horizon Zero Dawn kaç saat sürer?

Eğer Horizon: Zero Dawn oyununu tam anlamıyla bitirip tüm keşifleri yapıp önemli ipuçlarını toplayarak oynamak isterseniz 70-80 saat aralığında oyunu bitirebilirsiniz. Bazı yazarlar Horizon: Zero Dawn oyunu 30 saatte bitirmiştir ama sadece önemli yerleri oynayıp, tüm keşifleri yapmadan oynamışlardır.

TLOU 1 kac saat?

Oyun hakkında çıkan detaylardan sonra yetkili bir ağızdan oyunun kaç saat süreceği ile ilgili bilgi de geldi. Naughty Dog'dan Arne Meyer, The Last of Us'ın 12 ile 16 saat arasında süreceğini açıkladı.

The Last of Us ps5 de oynanır mı?

The Last of Us Remastered Şimdiye kadar yapılmış en iyi video oyunlarından biri olabilir ve henüz oynamadıysanız, kesinlikle Playstation 5'te oynanması gereken bir oyun olabilir. Ayrıca, devam oyunu The Last of Us Part II'yi oynamadan önce bu oyunu oynamak isteyeceksiniz.

The Last of Us Part 1 kaç gb?

Gelen bilgilere göre The Last of Us'ın PSN sürümü 26 GB boyutunda.

The Last of Us ps3 kaç gb?

Gelen bilgilere göre The Last of Us'ın PSN sürümü 26 GB boyutunda.

The Last of Us 2 pc'de oynanır mi?

Naughty Dog'un merakla beklenen yeni oyunu Last of Us 2, sadece PlayStation'a özel bir oyun olmayabilir! Görünene göre, PlayStation özel oyunları arasında önemli bir yere sahip olması beklenen Last of Us 2, gelecekte PC için de sunulabilir.

Last of Us 2 Kaç Dolar?

The Last of Us 2 özel paketler En ucuz paket olan Standard Edition, yalnızca oyun ile birlikte 60 dolarlık fiyat etiketine sahip olacak. Special Edition ise oyun için özel olarak hazırlanmış 48 sayfalık kitapçık, metal saklama kutusu ve oyun ile birlikte 80 dolara satılacak.

The Last of Us nasıl bir oyun?

Az önce de bahsettiğim gibi, The Last of Us salt bir aksiyon oyunu değil. Yani oyun içinde bazen gizlenerek ilerliyor, bazen de düşmanlarınızı öldürüyorsunuz. ... Oyundaki çevre tasarımı sayesinde bir çok mekanda bu düşman gruplarına karşı gizlice yaklaşıp onları etkisiz hale getirebiliyoruz.

Horizon Zero Dawn hikaye modu kaç saat?

Horizon Zera Dawn'un ortalama 25-40 saat arasında bir oynanış süresi var.

Horizon Zero Dawn almaya değer mi?

Bu oyun, kesinlikle almaya değer, arşivinize eklemeye değer bir oyun. Guerrilla Games kusursuz bir oyun sundu bizlerin önüne.

Spiderman kaç saat?

PS4'e özel Spider-Man, 20 saatlik bir oynanış süresi sunacak James Stevenson, eğer oyunu normal zorlukta oynar ve sadece bazı yan görevleri tamamlayıp,bazı aktiviteleri yaparsanız oyun 20 saat civarında bitiyor.