Telafi dersi zorunlu mu?

İçindekiler:

  1. Telafi dersi zorunlu mu?
  2. Telafi eğitimi hangi tarihler arasında?
  3. Telafide bende varım hangi sınıflar için?
  4. Telafi dersi olacak mı?
  5. Telafi egitimi bitti mi?
  6. 31 Ağustos telafi eğitimi olacak mı?
  7. 31 Ağustos'ta ogretmenler okula gidecek mi?
  8. 20 eğitim öğretim yılı Okullar ne zaman kapanacak?
  9. Telafide ben de varım okul başvurusu nasıl yapılır?

Telafi dersi zorunlu mu?

Telafi eğitimi zorunlu değil. Gönüllülük esasına göre öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik eğitim faaliyetlerini gerçekleştirmek üzere planlanacak program, eğitim faaliyetleri fiziksel, sosyal - duygusal, akademik gelişim ve özel eğitim alanı olmak üzere dört ana temaya uygun olarak planlanacak.

Telafi eğitimi hangi tarihler arasında?

Telafi eğitim yapılan açıklamaya göre okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrenciler için 5 Temmuz - 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapılacak olan eğitimde bilimsel, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere ve etkinliklere yer verilecek.

Telafide bende varım hangi sınıflar için?

Destekleme programı için 1-8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırlanan çalışma kitapları ve 1-4. sınıf öğrencilerine tamamlayıcı çalışma yaprakları eylülde ücretsiz dağıtılacak.

Telafi dersi olacak mı?

Telafi eğitim yapılan açıklamaya göre okul öncesi, ilköğretim, ortaöğretim ve özel eğitim okullarında öğrenim gören öğrenciler için 5 Temmuz – 31 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleşecek. Yapılacak olan eğitimde bilimsel, sosyal, kültürel, sportif faaliyetlere ve etkinliklere yer verilecek.

Telafi egitimi bitti mi?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, okulların kapanacağı tarihi açıkladı. Okullar 2 Temmuz tarihine kadar devam edecek ancak 5 Temmuz'dan itibaren “telafi” kapsamında 31 Ağustos'a kadar okullar açık olacak.

31 Ağustos telafi eğitimi olacak mı?

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, telafi eğitimi ve karnelerle ilgili açıklama yaptı. Bakan Selçuk, "Karnelerinizi 18 Haziran'dan itibaren e-Okul'dan, 2 Temmuz'dan itibaren ise okullarınızdan basılı olarak alabilirsiniz. Bu yıl 'telafi' kapsamında 31 Ağustos'a kadar okullarımız açık olacak.

31 Ağustos'ta ogretmenler okula gidecek mi?

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, 6 Eylül'de tüm kademelerde tam zamanlı olarak yüz yüze eğitime başlanacağını belirtti. ... Seminerlere okul öncesi ve birinci sınıf öğretmenleri 31 Ağustos'ta, diğer sınıfların öğretmenleri 1-3 Eylül'de katılacak.

20 eğitim öğretim yılı Okullar ne zaman kapanacak?

Talep edenlere basılı karne, başarı belgeleri ve mezuniyet diploması 2 Temmuz'dan itibaren okullarda verilecek. Okullar ne zaman kapanacak? TRT EBA, EBA ve canlı dersler kullanılarak uzaktan eğitim yoluyla başlayan 2020-2021 eğitim öğretim yılı 2 Temmuz Cuma günü sona erecek.

Telafide ben de varım okul başvurusu nasıl yapılır?

TELAFİDE BEN DE VARIM GİRİŞ NASIL YAPILIR? Program kapsamında okul, ilçe ve il genelinde gerçekleştirilecek bilimsel, sosyal, kültürel, sportif eğitim faaliyetleri ve etkinliklerle ilgili ayrıntılara "https://telafidebendevarim.meb.gov.tr" adresinden erişilebilecek.