Kuaförde keratin bakımı kaç saat sürer?

İçindekiler:

  1. Kuaförde keratin bakımı kaç saat sürer?
  2. Keratin saçta kaç dakika kalmalı?
  3. Kuaförde saça keratin bakımı nasıl yapılır?
  4. Boyadan sonra keratin bakımı yapılır mı?
  5. Kuaförde keratin bakımı kaç TL?

Kuaförde keratin bakımı kaç saat sürer?

Bu işlem yaklaşık olarak 1 saat sürmektedir. Keratin botoks saç bakımı uygulamasının kalıcılığı 3-4 aya kadar uzayabilmektedir. Fakat tabii ki kalıcılık saç bakımının düzgün yapılması ile sağlanmaktadır. İşlemin ardından saçlara bir süre su değdirilmesi kesinlikle tavsiye edilmemektedir.

Keratin saçta kaç dakika kalmalı?

Öncelikle, saç özel bir şampuanla yıkanır. Bu şampuan saç pullarının açılmasını sağlar. Şampuan saçta bekletilir ve bir süre sonra durulanır. Açılan pulları doldurmak için bir fırça yardımı ile keratin saça uygulanır ve 15-20 dakika kadar saçta bekletilir.

Kuaförde saça keratin bakımı nasıl yapılır?

Bu şampuan kısa bir süre saçta bekletildikten sonra yıkanır. Ardından keratin maddesi, pullardaki boşlukları doldurması için saça uygulanır. Yavaş yavaş ve dikkatlice uygulandıktan sonra 15-29 dakika kadar saçta bekletilir. Sonrasında keratinin sabitlenmesi için saça çok yüksek olmayan ısı ile fön çekilir.

Boyadan sonra keratin bakımı yapılır mı?

Brezilya Fönü veya keratin bakımının daha kalıcı olması ve saçlarınızın canlı ve parlak gözükmesi için uygulama sonrası kimyasal işlemlere maruz bırakmamalısınız. Fakat saçınızı boyatmaya karar verdiyseniz de keratin uygulamasının üstünden birkaç hafta geçtikten sonra boyatmanız daha sağlıklı olur.

Kuaförde keratin bakımı kaç TL?

Keratin bakımı ortalama fiyatı 150 TL ila 2000 TL arasında değişiyor. Deneme seti adı verilen başlangıç setini satın alıp evde uygulamak isterseniz 200 TL. konu saç olunca profesyonel bir yardım almak daha çok tercih ediliyor.