Bilete HES kodu nasıl alınır?

İçindekiler:

  1. Bilete HES kodu nasıl alınır?
  2. Kart38 nereden alınır?
  3. Kayseri Öğrenci Kartı Nasıl Alınır?
  4. Otobüslerde HES kodu gerekli mi?
  5. Belediye otobüslerde HES kodu zorunlu mu?
  6. HES kodu nerelerde isteniyor?

Bilete HES kodu nasıl alınır?

HES Kodu Nasıl Alınır?
  1. 1- "Hayat Eve Sığar" uygulaması üzerinden, "HES Kodu İşlemleri" bölümüne girilir. "HES Kodu Oluştur" butonuna tıklanır. ...
  2. 2- SMS yöntemi ile HES yazıp boşluk bırakarak sırasıyla; T.C. ...
  3. Örnek; HES 12345678901 1234 17. ...
  4. 3- e-Devlet sistemi üzerinden de HES kodunuzu alabilirsiniz.

Kart38 nereden alınır?

Kart38 kartınızı şehrin ulaşım hatları üzerinde yer alan duraklara yakın noktalardaki Gişe, Bayi Dolum Noktaları (Kiosklar) ve bayilerimizden, Serçeönü Mah.Birkan Sok. No27/B Kocasinan / Kayseri adresinde bulunan Kart38 İşlem Merkezi'nden temin edebilirsiniz.

Kayseri Öğrenci Kartı Nasıl Alınır?

Öğrenciler nüfus cüzdanı ve bir adet fotoğrafla başvurdukları takdirde kartlarını teslim alabiliyor. Erciyes Üniversitesi içerisindeki gişe noktası Kasım Ayı sonunda kadar hizmet verecek. Öte yandan, Kart38 işlem merkezinde, kişiselleştirme hizmeti veren 6 adet gişe bulunuyor.

Otobüslerde HES kodu gerekli mi?

TOPLU TAŞIMADA HES KODU ZORUNLU MU? İçişleri Bakanlığınca 81 ile gönderilen genelgeye göre her türlü şehir içi toplu ulaşım aracıyla yapılan seyahatlerde HES kodu göstermek zorunlu olacak.

Belediye otobüslerde HES kodu zorunlu mu?

İçişleri Bakanlığı'ndan yayımlanan genelge ile şehir içi toplu ulaşım araçlarında HES kodu zorunluluğu getirilmişti. HES kodu ile eşleştirilmemiş İstanbulkart'lar bugünden itibaren toplu taşımada kullanılamayacaktı ancak eşleşmeyi yapmayanlar da toplu taşımayı kullanabildi.

HES kodu nerelerde isteniyor?

Zamanla şehir içi toplu ulaşımda, şehirler arası seyahatlerde, konaklama tesislerinde, iş yerlerinde ve bireysel iletişim gerektiren tüm kamusal mekanlar ve kamu kurumlarında kullanılan HES kodu artık AVM'ye girişte de zorunlu.