Podcast nedir ücretli mı?

İçindekiler:

  1. Podcast nedir ücretli mı?
  2. Google podcast nedir ne işe yarar?
  3. Podcast ne demek TDK?
  4. Apple podcastler ücretsiz mi?
  5. Google podcast ücretsiz mi?
  6. Banliyö açılımı nedir?
  7. Banliyö anlamı ne demek?
  8. Çıngılı ne demek?
  9. Çıngılın anlamı nedir?
  10. Podcast sisteminin özellikleri nelerdir?
  11. Spotify podcastler ücretsiz mi?

Podcast nedir ücretli mı?

Podcasting, çoğunlukla dizi halindeki dijital medya ürünlerinin (radyo programları, videolar vs.) ... Podcast sistemi sayesinde amatör radyo/televizyon programlarına abone olunarak herhangi bir zamanda, herhangi bir cihazla izlenebilir. ÜCRETSİZ İÇERİK. iTunes üzerinden sunulan podcast'ler tamamen ücretsizdir.

Google podcast nedir ne işe yarar?

Google Podcasts, adından da anlaşıldığı üzere çeşitli podcasts'ler dinleyebileceğiniz bir uygulamadır. Telefon, bilgisayar, akıllı hoparlör gibi birden fazla cihazda kullanabileceğiniz uygulamada, bölümleri indirerek çevrimdışı dinleme deneyimini de yaşayabilirsiniz.

Podcast ne demek TDK?

Podcasting, çoğunlukla dizi hâlindeki sayısal ses ve dijital medya ürünlerinin (radyo programları, videolar vs.) internet üzerinden -genellikle bildirim yoluyla- bilgisayar ve taşınabilir cihazlara (cep telefonu, tablet vs.) indirilebilecek şekilde yayınlanması. Bu şekilde indirilmiş dosyalara ise podcast denir.

Apple podcastler ücretsiz mi?

Apple Podcasts 2 milyondan fazla ücretsiz program içeriyor ve iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch, Apple TV, HomePod mini, CarPlay, Windows'ta iTunes ve diğer akıllı hoparlörler ile araba sistemlerinde kullanılabiliyor.

Google podcast ücretsiz mi?

Google'dan Hayatınızı Kolaylaştıracak Yeni Ücretsiz Uygulama: Google Podcast. ... Tamamen ücretsiz bir şekilde kullanabileceğiniz uygulama, sizler için birçok podcast'i tek bir çatı altında toplayacak.

Banliyö açılımı nedir?

Türk Dil Kurumu'na göre banliyö kelimesi "Yörekent" anlamına gelmektedir. Yörekent kelimesi ise "Genellikle oturma alanı niteliğinde olan, şehir merkezinden uzakta veya sınırlarına yakın yerlerde bulunan şehir yöresi, banliyö." anlamına geliyor.

Banliyö anlamı ne demek?

Banliyö çoğunlukla konut niteliğindeki yerleşim alanlarını ifade eder. Kentlerin merkezden uzakta veya kent sınırına yakın bölgelerinde yer alan kent bölümleridir. Genellikle büyük kentlerin etrafında kurulan banliyöler, kent yaşayışına katılan yerleşim bölgeleridir.

Çıngılı ne demek?

CİNGİL – CINGIL i. (Yun.) halk ağzı. Küçük ve seyrek üzüm salkımı, üzüm salkımındaki küçük salkımcıklar [Çıngıl, çilkim, çiltim, çingil, çitmik de denir].

Çıngılın anlamı nedir?

1. Bir üzüm salkımını meydana getiren küçük salkımcıklardan her biri, cingil, çitmik. 2. Süs için üste asılan cici bici.

Podcast sisteminin özellikleri nelerdir?

Kullanım alanları
  • Herhangi bir zamanda izleme veya dinleme.
  • Tekrar izleme veya dinleme.
  • Ücretli veya ücretsiz abonelik sistemi sayesinde yeni bölümlere kolay erişim.
  • İnternete bağlanan herhangi bir cihaz üzerinden kolayca yayın yapabilme.
  • Çabuk değişen verilerin sık sık güncellenebilmesi.

Spotify podcastler ücretsiz mi?

Aslında birçok platform üzerinden Podcastler ücretsiz olarak sunuluyor. Örneğin; Spotify'da Podcast Dinlemek, buradaki tek etken nokta. Spotify dinlemek için ücretli üyelik alabileceğiniz.