Erkeklerde isteksizliğe ne iyi gelir?

İçindekiler:

  1. Erkeklerde isteksizliğe ne iyi gelir?
  2. Erkeklerde cinsel isteksizlik neden olur?
  3. Erkeklerde cinsel soğukluk nedir?
  4. D vitamini eksikliği cinsel isteksizlik yapar mi?

Erkeklerde isteksizliğe ne iyi gelir?

Yıldırım, yapılan araştırmalar sonucu kadın ve erkek cinselliğine iyi gelen besinleri ise şöyle sıraladı:"Erkeklere iyi gelen yiyecekler arasında incir, muz, kereviz (iktidarsızlığı önler), havyar, lahana, avokado, brokoli, karpuz, fesleğen, kırmızı et, çam fıstığı bulunuyor.Kadınlara iyi gelen yiyecekleri ise bitter ...

Erkeklerde cinsel isteksizlik neden olur?

Bu durum çoğunlukla stres, alkol kullanımı gibi nedenlerden ötürü ortaya çıksa da kalp ve damar hastalıkları gibi çok daha ciddi sağlık problemlerinden de kaynaklanabilir. Diyabet, böbrek ve karaciğer rahatsızlıkları, tiroit problemleri ve ilaç kullanımı gibi nedenler erkeklerde cinsel isteksizliğe yol açabilir.

Erkeklerde cinsel soğukluk nedir?

Cinsel isteksizlik kişinin cinsel ilişkiye girme duyumunda ya da cinsel ilişkiye girme isteğinde azalma olması tablosudur. Halk arasında ''cinsel soğukluk'' olarak da adlandırılan cinsel isteksizlik yeterli cinsel uyarı olmasına rağmen kadın ve erkekte cinsel herhangi bir isteğin duyulmaması anlamına gelir.

D vitamini eksikliği cinsel isteksizlik yapar mi?

D vitamini her iki cinste de cinsel yaşamın yanı sıra üreme fonksiyonunu da etkilemektedir. D vitamini eksikliğinin cinsel yaşamı primer olarak etkilediği gibi, neden olduğu hastalıklar nedeniyle sekonder olarak da etkileyebileceği düşünülmektedir.