Çukur yeni oyuncu kim?

İçindekiler:

  1. Çukur yeni oyuncu kim?
  2. Çukur dizisinde kim kimdir?
  3. Çukura kim geri dönüyor?
  4. Çukur Kemal Metin kardeş mi?
  5. Çukur Yamacin kizi kim?
  6. Çukur kahraman geri dönecek mi?
  7. Çukur Mahsun geri dönecek mi?
  8. Çukur Akkız kimin kızı?
  9. Çukurda Yamaç ın kızı kim?
  10. Çukurdaki Selim eşcinsel mi?
  11. Çukur da kim kimi canlandırıyor?
  12. Yamacin kizinin adi nedir?
  13. Cukur Efsun kimin kizi?
  14. Çukur 4 sezon ne zaman?

Çukur yeni oyuncu kim?

Başarılı oyuncu Sarp Akkaya, dizinin yeni bölümünde Cumali Amca'nın son kozu olarak gördüğü Şahram karakteriyle seyircinin karşısına çıkacak. Dördüncü sezonuyla 7 Haziran akşamı büyük final yapmaya hazırlanan 'Çukur'un oyuncu kadrosuna Sarp Akkaya dahil oldu.

Çukur dizisinde kim kimdir?

Çukur'da Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memili, Damla Sönmez, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece ...

Çukura kim geri dönüyor?

Çok izlenen diziler arasında yer alan Çukur dizisinde yeni bir gelişme yaşandı. Nejat İşler'in canlandırdığı Çağatay Erdenet karakterinin diziye geri döndüğü görüldü.

Çukur Kemal Metin kardeş mi?

İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında rol aldığı Doksanlar dizisi ile yaşayan Uşun;şu anda "Çukur" dizisinde Meke karakterini canlandırmaktadır. Kardeşi Kemal gibi Koçovalı Ailesi'ne sadıktır. ... Şimdi ise "Çukur" dizisinde Metin karakterini canlandırmaktadır.

Çukur Yamacin kizi kim?

Çukur'da Efsun ile Yamaç'ın kızı olarak rol alan Masal bebek Çukur hayranlarının bir anda gözbebeği oldu.

Çukur kahraman geri dönecek mi?

Çukur'un yeni bölümünde Mahsun karakterini canlandıran Berkay Ateş diziden ayrılırken, Kahraman Koçovalı'yı oynayan Mustafa Üstündağ ise geri döndü.

Çukur Mahsun geri dönecek mi?

Mahsun karakterini oynayan Berkay Ateş, Alev Alev dizisinde Ozan rolünü oynuyor. Ancak son dakika iddiasına göre Berkay Ateş, Mahsun karakteri ile bir süreliğine Kara Kuzular'ı da alarak Çukur'a geri dönüyor. ... Bilindiği üzere Çukur'da artık Amca Cumali Koçovalı hakimiyeti ele geçirdi.

Çukur Akkız kimin kızı?

İlayda Alişan'ın Çukur dizisinde oynadığı Akşın Koçovalı karakterinin kısa açıklaması ve resmi. İlayda Alişan ayrıldımı, Akşın Koçovalı öldü mü? Kahraman ve Nedret'in lise çağındaki kızları. Güzelliğinin ardından saf ve naif bir ruha, melek gibi iyi bir kalbe sahip.

Çukurda Yamaç ın kızı kim?

Çukur'da Efsun ile Yamaç'ın kızı olarak rol alan Masal bebek Çukur hayranlarının bir anda gözbebeği oldu.

Çukurdaki Selim eşcinsel mi?

Selim'in Türkü barda tanıştığı ve sonrasında evinde öldürdüğü adamla birlikte olmuştur. Bu görüntüler ise şuanda Beyfendi'nin elindedir. Tüm bu detaylardan sonra Selim'in GAY olduğu anlaşılmaktadır. ... Tüm bu detaylardan sonra Selim'in GAY olduğu anlaşılmaktadır.

Çukur da kim kimi canlandırıyor?

Sena Koçovalı
Son görünümÇukur 60. Bölüm / 131. Bölüm
YaratanGökhan Horzum
CanlandıranDilan Çiçek Deniz
Doğum tarihi1994
10 satır daha

Yamacin kizinin adi nedir?

YAMAÇ, YILLAR SONRA KIZI VE EFSUN'U GÖRDÜ Efsun'u zorla tutulduğu evde, kızıyla birlikte gören Yamaç, gözyaşlarına boğuldu.

Cukur Efsun kimin kizi?

Damla Sönmez, tarihinde İstanbul'da doğdu. Çerkes kökenli olan Türk oyuncu St. Joseph Fransız Lisesi'ni bitirdikten sonra Paris Sorbonne Üniversitesi'nde başladığı tiyatro eğitimini Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde burslu olarak tamamladı.

Çukur 4 sezon ne zaman?

Çukur (4. sezon)
Çukur
KanalShow TV
Orijinal yayın tarihi – 7 Haziran 2021
Sezon kronolojisi
← Önceki 3. sezon
6 satır daha