Pegyo patronu kim?

İçindekiler:

  1. Pegyo patronu kim?
  2. Pegyo hisse ne is yapar?
  3. Pegyo hisse cezası ne zaman bitiyor?
  4. Peker GYO hisse kimin?
  5. Pera GYO Genel müdür?
  6. Pera Gayrimenkul kimin?
  7. Peker Gayrimenkul Yatirim Ortakliği kimin?
  8. Global Yatırım Holding sahibi kim?
  9. Pegyo bedelli ne zaman?
  10. Pera Gayrimenkul ne iş yapar?
  11. Global Liman işletmeleri sahibi kim?
  12. Global Ports Holding Türkiye kimin?
  13. Pegyo bedelli ne zaman 2021?
  14. Peker Gayrimenkul ne is yapar?
  15. Peker hisse ne zaman bölündü?

Pegyo patronu kim?

PERA GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
BİST KoduPEGYO
Genel MüdürFATMA GÜL ÇEVİK
Yönetim Kurulu ÜyeleriOĞUZ SATICI Serdar Kırmaz Faruk Rüyal Ergül MEHMET KUTMAN AYŞEGÜL BENSEL
Merkez AdresiRıhtım Caddesi, No: 51 Karakoy, Beyoglu, Istanbul
Merkez Tel(0212) 275 48 93
8 satır daha

Pegyo hisse ne is yapar?

Pera Gayrımenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Başlıca faaliyeti gayrimenkul, gayrimenkul projeleri, gayrimenkul destekli haklar ve sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktır.

Pegyo hisse cezası ne zaman bitiyor?

VBTS kapsamında PEGYO.E paylarında uygulanmakta olan açığa satış ve kredili işlem yasağı brüt takas uygulaması ile birlikte 18 tarihine (seans sonuna) kadar devam edecektir.

Peker GYO hisse kimin?

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı ortaklarından Ayşegül Peker şirket sermayesinin yüzde 7,66'sına denk gelen 5 milyon 5,783 adet hisseni yönetim kurulu başkanı Hasan Peker'e devretti...

Pera GYO Genel müdür?

Şirketimiz 09.08.2021 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu toplantısında Şirket Genel Müdürü Fatma Gül ÇEVİK'in görevden ayrılmış olması nedeniyle Gökhan ÖZER'in Şirket Genel Müdürü olarak atanmasına karar verilmiştir. Saygılarımızla, Pera GYO A.Ş.

Pera Gayrimenkul kimin?

Global Yatırım Holding - Pera GYO.

Peker Gayrimenkul Yatirim Ortakliği kimin?

Peker Holding'in temelleri, 1986 yılında Hasan Peker tarafından gayrimenkul geliştirme projeleri ile atılmıştır. 1997 yılında ise Hasan Peker ve Ayşegül Peker tarafından Peker Holding olarak faaliyete geçmiş ve hızla büyüyen bir kurum olmuştur.

Global Yatırım Holding sahibi kim?

Global Yatırım Holding'in kurucu ortakları arasında yer alan Mehmet Kutman, Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdür olarak görev yapmaktadır.

Pegyo bedelli ne zaman?

PEGYO pay senedinin 21 – 21 tarihleri arasında %60 oranında bedelli sermaye artırımı vardır. Rüçhan hakkı kullanım bedeli 1,00 TL'dir. Rüçhan hakkı kupon satış son tarihi 21'dir.

Pera Gayrimenkul ne iş yapar?

Pera Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Borsa İstanbul 'da işlem gören gayrimenkul yatırım ortaklığından biri olup, ana faaliyet konusu; gayrimenkul portföyü oluşturmak, portföyündeki gayrimenkulleri geliştirmek ve gayrimenkule dayalı sermaye piyasası araçlarına yatırım yapmaktır.

Global Liman işletmeleri sahibi kim?

Global Yatırım Holding iştiraki Global Ports Holding GPH, 2004'de kruvaziyer ve ticari limanlardan oluşan geniş portföyü ile uluslararası liman işletmecisi olarak kuruldu. Şirketin kurucu ortağı ve yönetim kurulu başkanı da Mehmet Kutman'dır.

Global Ports Holding Türkiye kimin?

Global Ports Holding Plc'nin %62,5 hissesi Global Yatırım Holding'in %100 bağlı ortaklığı olan Global Ports Holding B.V. sahipliğindedir. Diğer taraftan, Global Yatırım Holding'de %31,25 paya sahip Centricus Partners LP GPH'in ihraç edilmiş sermayesinde %2,3 pay sahibidir.

Pegyo bedelli ne zaman 2021?

Değerli Yatırımcımız, PEGYO pay senedinin 18/01/2021 – 01/02/2021 tarihleri arasında %60 oranında bedelli sermaye artırımı vardır. Rüçhan hakkı kullanım bedeli 1,00 TL'dir. Rüçhan hakkı kupon satış son tarihi 26/01/2021'dir.

Peker Gayrimenkul ne is yapar?

PEKER GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
BİST KoduPEKGY
Şirket ÜnvanıPEKER GAYRIMENKUL YATIRIM ORTAKLIGI A.S.
Faaliyet AlanıGayrimenkullere, gayrimenkullere dayalı sermaye piyasası araçlarına, gayrimenkul projelerine ve gayrimenkullere dayalı haklara yatırım
Sermaye669.833.747 TL
Kuruluş Tarihi28.09.2017
7 satır daha

Peker hisse ne zaman bölündü?

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İç Kaynaklardan Bedelsiz Sermaye Artırımı ve Esas Sözleşmenin 8.Madde Tadili İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tarihinde tescil edildi.