OPET petrol şirketi kime ait?

İçindekiler:

  1. OPET petrol şirketi kime ait?
  2. BP hangi ülkeye ait?
  3. Opet Fuchs hangi ülkenin?
  4. OPET Sunpet aynı mı?
  5. Opet sahibi ortakları kimler?
  6. Bp'nin türkiye sahibi kimdir?
  7. LUKoil hangi ülkeye ait?
  8. OPAR Olio kim üretiyor?
  9. OPET kimin Vikipedi?
  10. Sunpet hangi gazı kullanıyor?
  11. Sunpet kime ait?
  12. Öztürk Grup kimin?
  13. Türkiye'de kaç tane BP benzin istasyonu var?
  14. Türkiyede kaç tane BP istasyonu var?
  15. Lukoil dünyada kaçıncı sırada?
  16. Lukoil motor yağı nerede üretiliyor?
  17. OPAR Olio nedir?

OPET petrol şirketi kime ait?

2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu'nun P'sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET'e büyük bir rekabet avantajı sağlayan depolama kapasitesi, 1 milyon metreküp'ün üzerindedir.

BP hangi ülkeye ait?

BP plc (LSE: BP, NYSE: BP) Britanyalı enerji şirketi ve çok uluslu petrol şirketidir. Merkezi Birleşik Krallık'ın başkenti Londra'dadır. Şirket dünyadaki en büyük özel enerji şirketlerinden biridir ve dünyanın en büyük altı enerji şirketi arasındadır. 1908 yılında Anglo-Persian Oil Company olarak kurulmuştur.

Opet Fuchs hangi ülkenin?

Opet Fuchs Madeni Yağ A.Ş. , Opet Petrolcülük ve Fuchs Petrolub SE şirketlerinin eşit paya sahip ortaklık yapısıyla kurulu, otomotiv ve endüstriyel yağlayıcılar ile oto bakım ürünlerinin üretimini, satışını ve satış sonrası hizmetlerini gerçekleştiren, 200'e yakın konusunda uzman çalışanı ve tüm Türkiye'de bulunan ...

OPET Sunpet aynı mı?

Sunpet, büyük şehirlerdeki güvenilir akaryakıtı Anadolu'ya da ulaştırmak için yola çıkmış, Anadolu'nun kalkınmasına destek olmayı kendine ilke edinmiş bir OPET markasıdır.

Opet sahibi ortakları kimler?

Yönetim Kurulu
  • Fikret ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Kurucu Başkanı
  • Ali Y. KOÇ Yönetim Kurulu Başkan Vekili.
  • Nurten ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Kurucu Üyesi.
  • Ufuk ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Üyesi.
  • Ömer M. KOÇ Yönetim Kurulu Üyesi.
  • Levent ÇAKIROĞLU. Yönetim Kurulu Üyesi.
  • Filiz ÖZTÜRK. Yönetim Kurulu Üyesi.
  • Yağız EYÜBOĞLU. Yönetim Kurulu Üyesi.
Daha fazla öğe...

Bp'nin türkiye sahibi kimdir?

Bilginler A.Ş.

LUKoil hangi ülkeye ait?

LUKoil (Rusça: Лангепас, Урай, Когалым ойл, ЛУКойл) - Rusya'nın 2. en büyük ve dünyanın 12. en büyük petrol üretim şirketi. 2007'de YUKOS hisselerinin Rosneft tarafından satın alınmasına kadar, LUKoil Rusya'nın en büyük petrol üretim şirketi olmuştur.

OPAR Olio kim üretiyor?

Opet, Fuchs, Rom, Wynn's, Ford Otosan onaylı FMY, Tofaş onaylı Opar Olio, Otokar onaylı Otokar Spectra ve Türk Traktör markalı ürünlerin üretimini gerçekleştiren OPET FUCHS, otomotiv ve endüstriyel sektörlerde kullanılan yağlayıcılar ve oto bakım ürünleri ile geniş bir ürün yelpazesine sahiptir.

OPET kimin Vikipedi?

1992 yılında Öztürk Group Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Öztürk tarafından kuruldu. 2002 yılı sonunda Koç Holding Enerji Grubu'nun %50'sine ortak olduğu OPET, kuruluşundan bu yana alt yapı yatırımlarına ağırlık vermiştir. OPET'in depolama kapasitesi, 2010 yılı itibarıyla 1.076.318 metreküpe ulaşmıştır.

Sunpet hangi gazı kullanıyor?

AdBlue ürünü, dizel motorlu araçların oluşturduğu egzoz salınımı azaltmak için kullanılan % 32,5 üre ve %67,5 saflaştırılmış sudan oluşan su bazlı üre çözeltisidir.

Sunpet kime ait?

Opet'in artık devler kulvarında yer aldığını belirten Fikret Öztürk, Anadolu'da özellikle köy ve kasabalarda standardı daha düşük akaryakıt istasyonları için de ''Sunpet'' adıyla yeni bir dağıtım şirketi kurduklarını söyledi.

Öztürk Grup kimin?

80'li yılların başından beri faaliyet gösteren Öztürk Group, yatırım dünyasının duayenlerinden biri olan Fikret Öztürk tarafından kurulmuştur. Öztürk Grup aktif olarak Petrol Dağıtım, Gayrimenkul geliştirme, Turizm, Lojistik, Tarım, Madencilik ve Evcil Hayvan ürünlerinde 11 milyar dolar ciroyu yönetmektedir.

Türkiye'de kaç tane BP benzin istasyonu var?

"Bugün Türkiye'de 700 servis istasyonumuz var, her yıl yeni istasyonlar eklemeye devam ediyoruz. Her gün istasyonlarımızda ürün ve hizmetlerimizle ortalama 300 bin müşteriye hizmet sağlıyoruz.

Türkiyede kaç tane BP istasyonu var?

Uluslararası ürün, hizmet ve emniyet standartlarından ödün vermediğimiz 700'ün üzerindeki istasyonumuz ile ülke çapında her gün 300 binden fazla kişiye 'bp deneyimi' yaşatıyoruz.

Lukoil dünyada kaçıncı sırada?

LUKOIL HAKKINDA Dünya genelinde kanıtlanmış rezervlerin hacmi açısından özel uluslararası petrol ve doğalgaz firmaları arasında ikinci konumdadır.

Lukoil motor yağı nerede üretiliyor?

İzmir Aliağa'da yüksek kapasiteli madeni yağ fabrikamız faaliyettedir. Türkiye geneline yayılmış satış kanalları ve LUKOIL istasyonlarında ürünlerimizin satışı yapıldığı gibi, bir çok ülkeye de ihracat yapılmaktadır.

OPAR Olio nedir?

Opar Olio 0W-20 DM1, yeni ve modern teknolojiye sahip benzinli araçların ve multijet motorlu dizel araçların ihtiyaç duyduğu performans gereksinimlerini karşılayan sentetik motor yağıdır. Özel formülü soğukta kolay çalışma, düşük yağ tüketimi, asgariye indirgenmiş egzoz gazı salınımı ve yakıt ekonomisi sağlar.