Hafta sonu metrobüs açık mı?

İçindekiler:

  1. Hafta sonu metrobüs açık mı?
  2. Gece metrobüs var mı?
  3. Beylikdüzü Söğütlüçeşme metrobüs kaç dk?
  4. Hafta sonu seyahat yasağı var mı?
  5. Cumartesi Pazar şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?
  6. Avcılar metrobüs saat kaça kadar?
  7. Avcılar Söğütlüçeşme kaç dakika?
  8. Beylikdüzü Söğütlüçeşme metrobüs var mı?
  9. İETT hafta sonu çalışacak mı?

Hafta sonu metrobüs açık mı?

Metrobüs hattında hafta içi sabah 05.00 ile akşam 22.00 saatleri arasında yoğun saatlerde 17 saniyede 1 sefer düzenleniyor. ... Hafta sonu kısıtlama boyunca sabah 06.00 ile 22.00 arasında 34G hattında 3 dakikada 1, 34BZ hattında 10 dakikada bir sefer düzenlenecek.

Gece metrobüs var mı?

Metrobüsler 24 saat boyunca çalışmaktadır. Gece 01:00 – 05:30 saatleri arasında yarım saat veya 1 saat aralıklarla, sabah saatlerinde ise 1 ya da 2 dakika arayla sık sık geçmektedirler.

Beylikdüzü Söğütlüçeşme metrobüs kaç dk?

Metrobüsün 50. kilometresi Beylikdüzü İstasyonu olurken, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme arası 83 dakika sürecek. Yeni eklenen hatlarla beraber metrobüs hattındaki istasyon sayısı 33'ten 44'e çıkacak. Metrobüs hattının 4. etabı olan Avcılar-Beylikdüzü hattı bir hafta sonra tam kapasiteyle hizmet verecek.

Hafta sonu seyahat yasağı var mı?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü özel araçlarla yapılamayacak.

Cumartesi Pazar şehirler arası otobüsler çalışıyor mu?

Sokağa çıkma yasağının uygulanmadığı süre içerisinde şehirler arası seyahate ilişkin herhangi bir yasak bulunmuyor. Vatandaşlar Cumartesi günü akşam saat 22:00'e kadar özel araçları ile şehirler arası seyahat gerçekleştirebilir. Haftanın 6 günü serbest olan seyahat pazar günü yapılamayacak.

Avcılar metrobüs saat kaça kadar?

Metrobüsler 24 saat boyunca çalışmaktadır. Gece 01:00 – 05:30 saatleri arasında yarım saat veya 1 saat aralıklarla, sabah saatlerinde ise 1 ya da 2 dakika arayla sık sık geçmektedirler.

Avcılar Söğütlüçeşme kaç dakika?

4 YILDA 22 DAKİKA UZADI Sonrasında Söğütlüçeşme hattı da eklenince Avcılar'dan Söğütlüçeşme'ye 1 saat 30 dakikada ulaşmak mümkün oluyordu.

Beylikdüzü Söğütlüçeşme metrobüs var mı?

34G (Metrobüs) 34G (Beylikdüzü > Söğütlüçeşme), her gün çalışıyor. Ek bilgi: 34G hattında 44 durak bulunuyor ve bu güzergah için toplam seyahat süresi yaklaşık 113 dakika.

İETT hafta sonu çalışacak mı?

HAFTA SONU İETT ÇALIŞIYOR MU? İçişleri Bakanlığı yetkililerinin yayımladığı genelgeye göre, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasından, üretimin aksamaması adına bazı çalışanlar muaf tutulacak. Bu kişilerin ulaşımını sağlamak adına İETT de faaliyetlerine devam edecek.