Gaziantep öğrenci kartı ne kadar çekiyor?

İçindekiler:

  1. Gaziantep öğrenci kartı ne kadar çekiyor?
  2. Bursa Otobüs öğrenci ne kadar?
  3. Abonman öğrenci ne kadar?
  4. Öğrenci akbil aylık abonman nasıl yapılır?
  5. Öğrenci aylık ne kadar?
  6. Aylık abonman kaç TL?
  7. Aylık akbil kaç kullanımlık?
  8. Istanbulkart aylık abonman nedir?

Gaziantep öğrenci kartı ne kadar çekiyor?

Köy ve mahallelere çalışan (Büyükşehir Belediyesi'ne ait otobüslerde) uygulanacak olan yolcu taşıma ücretleri ise, öğrenci 1,50 TL. indirimli bilet (öğretmenler ve 60 yaş üstü) 1.

Bursa Otobüs öğrenci ne kadar?

Yeni düzenleme ile Metro Tam biniş 2.

Abonman öğrenci ne kadar?

Geçtiğimiz Mayıs ayında 80 TL'den 40 TL'ye düşürülen öğrenci akbil abonman ücretine yüzde 25 zam yapıldığı duyuruldu. Yeni düzenleme ile birlikte özel halk otobüsü, İETT, metro ve metrobüs tarifelerinde en kısa mesafe ücreti 2,60 TL'den 3,50 TL'ye yükseldi.

Öğrenci akbil aylık abonman nasıl yapılır?

Öğrenciler bireysel.istanbulkart. istanbul adresine giriş yaparak başvuru formuna işisel bilgilerinizi ve fotoğrafınızı kaydederek online başvuru yapabilirsiniz. İstanbulkart ve 6 TL Kargo ücreti ödemenizi başvurunuzun son adımında kredi kartı ile gerçekleştirebilirsiniz.

Öğrenci aylık ne kadar?

Bugün itibaren uygulanmaya başlanan yeni tarife ile 2,60 lira olan tam elektronik bilet 3,50 lira, 1,25 lira olan öğrenci bileti 1,75 lira, Aylık akbil de olarak bilinen 205 lira olan tam mavi kart 275 lira, 40 lira olan öğrenci mavi kartı 50 liradan satılacak.

Aylık abonman kaç TL?

TAM ABONMAN (AYLIK) ÜCRETİ NE KADAR OLDU? İBB'nin vatandaşları isyan ettiren büyük zam kararının ardından tam akbil abonmanlıkları 70 TL arttı. 205 TL olan aylık abonmanlık ücreti tam 275 TL oldu.

Aylık akbil kaç kullanımlık?

Aylık Mavi kart önce 200 basıma ve daha sonra 180 basıma indirilmiştir. Öğrenci Mavi kartı 200 basım ile sınırlandırılmıştır. Bir başka sorun da toplu taşımalar arasındaki aktarmada yaşanıyor.

Istanbulkart aylık abonman nedir?

MAVİ Kart (Abonman) Ulaşım ücret tarifesi ve kullanım koşulları UKOME tarafından belirlenen, aylık abonman yüklenerek kullanılan “İstanbulkart”tır. Aylık yüklemenin yanında normal dolum yapılarak da kullanılabilen kişisel karttır.