Türk Telekom aşım durdurma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Türk Telekom aşım durdurma nasıl yapılır?
  2. Akıllı Durma özelliği nasıl iptal edilir?
  3. Vodafone internet aşımı nasıl durdurulur?
  4. Vodafone Akıllı Durma özelliği nasıl iptal edilir?
  5. Fatura üst sınırı ne demek?
  6. Vodafone ek kullanım nedir?
  7. Vodafone fatura aşımı nasıl öğrenilir?
  8. Fatura bilgisini nasıl öğrenebilirim?
  9. Turkcell Fatura ozeti nasil ogrenilir?
  10. Güncel sorgulama paketi nedir?

Türk Telekom aşım durdurma nasıl yapılır?

1 Aralık 2017 tarihi itibarıyla, kullanım miktarının %80 ve %100 sınırına ulaşılması durumunda yapılacak bilgilendirmeleri almak istemeyen bireysel müşterilerimiz IPTAL KMSH yazıp 5555'e gönderebilir veya Müşteri Hizmetlerinden, Mobil Online İşlemler Merkezinden işleminizi gerçekleştirebilir.

Akıllı Durma özelliği nasıl iptal edilir?

İptal dur yazıp 7000'e gönderdiğiniz takdirde iptal oluyor.

  1. Destekle.
  2. Yanıtla.

Vodafone internet aşımı nasıl durdurulur?

İnternet Aşım Paketi IPTAL INTERNET ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek , Konuşma Aşım Paketi IPTAL KONUSMA ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek, SMS Aşım Paketi IPTAL SMS ASIM yazıp 7000'e SMS gönderilerek iptal edilebilir. Aynı zamanda paketler müşteri hizmetleri kanalından da iptal edilebilir.

Vodafone Akıllı Durma özelliği nasıl iptal edilir?

Özelliği nasıl iptal edebilirim? IPTAL KORU yazıp 7000'e yollayarak, Vodafone Yanımda üzerinden veya herhangi bir kanaldan Özellik iptal edilebilir. İptal edildiğinde kullanılmayan hak var ise o fatura dönemi sonuna kadar kullanılmak üzere kalır ve o fatura dönemine o ayın ücreti yansır.

Fatura üst sınırı ne demek?

Fatura Üst Sınırı Servisi, belirlediğiniz fatura tutarına ulaşıldığında bilgi almanızı sağlayan ücretsiz bir hizmettir. Bu ücretsiz servis ile faturanız belirlediğiniz tutara ulaştığında, SMS ile bilgilendirme yapılmaktadır. ... Bu hizmet sadece fatura tutarınız hakkında bilgilendirme amaçlı sunulan bir servistir.

Vodafone ek kullanım nedir?

Ek paket nedir? Mevcut tarifenizdeki kullanım haklarına ek olarak satın alabileceğiniz ya da hediye olarak hattınıza tanımlanabilen dakika, SMS ya da internet kullanım haklarıdır.

Vodafone fatura aşımı nasıl öğrenilir?

Sesli Yanıt Self Servis 7000'i ya da Vodafone Müşteri Hizmetleri'ni arayarak talep edebilirsiniz. Yanımda İnternet fatura detay sayfasına ulaşmak için tıklayınız.

Fatura bilgisini nasıl öğrenebilirim?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Turkcell Fatura ozeti nasil ogrenilir?

Faturalı Hat Turkcell.com.tr anasayfasında hesabınıza giriş yapın. Ana menüde en altta bulunan "İşlem Merkezi" seçeneği üzerine gelin. Açılan ekranda "Faturalarım" altında yer alan "Fatura Analizi" seçeneğine tıklayın.

Güncel sorgulama paketi nedir?

Güncel Sorgulama paketi ile, yaptığınız harcamaların güncel tutarını istediğiniz kadar sorgulayabilirsiniz. Paket dahilinde güncel sorgulama adedi ve fatura detay sorgulama adedi sınırsızdır. ​​Güncel Sorgulama paketi ücreti haftalık vergiler dahil 3,49 TL'dir.