Bimcell bedava konuşma nasıl yapılır?

İçindekiler:

  1. Bimcell bedava konuşma nasıl yapılır?
  2. Bimcell yeni hat hediyeleri nasıl yapılır?
  3. Bimcell yeni hat içinde ne var?
  4. Bimcell yeni hat nasıl açılır?
  5. Türk Telekom ek 8gb nedir?

Bimcell bedava konuşma nasıl yapılır?

Bimcell 300 Dakika Hediye Konuşma Paketi Bimcell hattı kullanıcıları 300 dakika bedava konuşma hakkı kazanabilmek için yapılması gereken işlem şudur: “BIMCELL BONUS yaz 4551'e sms gönder” Mesaj atım işlemi gerçekleştikten sonra gelen bilgilendirme mesajıyla 300 dakika hediye kullanım hakkı hatlara tanımlanacaktır.

Bimcell yeni hat hediyeleri nasıl yapılır?

BİMcell. BİMcell'den yeni hat alan abonelere özel HEDİYE 30 gün boyunca kullanabileceğiniz yurt içi her yöne 300 dakika, 300 SMS ve 9 GB cepten internet fırsatı! Hattınız aktif olduktan sonra, 30 gün içerisinde BIMCELL BONUS yazıp 4551'e gönderebilirsiniz!

Bimcell yeni hat içinde ne var?

Hoşgeldin paketinin içeriğinde 9 GB cepten internet, 300 kısa SMS ve yurt içi her yöne 300 dakika bulunmaktadır. Hattınıza yüklenecek olan bu paketin kullanım süresi 30 gün olup, bitiş tarihinden sonra herhangi bir yenileme yapılmamaktadır. * Hoşgeldin kampanyası faturalı veya faturasız hat sahiplerini kapsamaktadır.

Bimcell yeni hat nasıl açılır?

Bimcell'den yeni hat almak için, BİM mağazalarına giderek başvuru yapmalısınız ve hattı alındıktan sonra 48 saat içinde hattınız aktif hale gelmektedir. Bimcell hattınızı günün erken bir saatinde aldığınız zaman o günün akşamına kadar hattınız açılabiliyor.

Türk Telekom ek 8gb nedir?

Kampanya kapsamında eba.gov.tr ve EBA mobil uygulamasında kullanılması için her ay aylık yurt içi 8 GB ücretsiz internet hakkı sunulacaktır. Kampanya kapsamında Faturalı abonelerin EBA yönüne kalan bilgisini öğrenmek için KALAN yazıp 5555'e SMS gönderilmesi gerekmektedir.