Başarı Belgesi ek puan getirir mi?

İçindekiler:

  1. Başarı Belgesi ek puan getirir mi?
  2. 2 üniversite kaç hizmet puanı?
  3. Artırımlı hizmet puanı kimlere verilir?
  4. Artırımlı hizmet puanı kimlere verilir 2020?
  5. MEB tezsiz yüksek lisans ne işe yarar?
  6. Tezsiz yüksek lisans mezunu ne yapabilir?

Başarı Belgesi ek puan getirir mi?

Başarı Belgesi, Üstün Başarı Belgesi ve Ödül belgesi olan öğretmenler aldıkları ek puanlarla norm fazlası olmaktan kurtulacaklar ama Teşekkür Belgesi, Takdir Belgesi ve Aylıkla Ödül Belgesi olan öğretmenler ise ek puan alamayacakları için norm kadro fazlası olacaklardır.

2 üniversite kaç hizmet puanı?

İkinci üniversite, yüksek lisans ve doktora Yani hem ikinci lisans, hem yüksek lisans hem de doktora yapmış olsa da sadece doktora için puan verilecektir. - İkinci bir dört yıllık yükseköğrenim mezunu olanlara 10 puan.

Artırımlı hizmet puanı kimlere verilir?

Zorunlu çalışma öngörülmeyen hizmet alanlarında görev yapan öğretmenlerden zorunlu çalışma yükümlülüğü bulunmayan, zorunlu çalışma yükümlülüğünden muaf olan veya zorunlu çalışma yükümlülüğünü tamamlayanların yer değiştirme suretiyle zorunlu hizmet alanlarına atanmaları halinde artırımlı hizmet puanı, ...

Artırımlı hizmet puanı kimlere verilir 2020?

Zorunlu hizmet yükümlülüğü öngörülen alanlardaki fazla çalışma için artırımlı hizmet puanı uygulaması da fiilen yerine getirilen çalışmalar kapsamında olduğu için 19 Haziran 2020 tarihinden sonra yeni düzenlemeye göre yerine getirilen fiili çalışmalar için arttırımlı hizmet puanı verilebilir.

MEB tezsiz yüksek lisans ne işe yarar?

Tezsiz yüksek lisans ve tezli yüksek lisans arasında eskiden hiç bir fark bulunmazdı. Tezsiz yüksek lisans yapanlar doktora yapabilir, öğretim görevlisi, araştırma görevlisi gibi akademik kadrolara atanabilirdi.

Tezsiz yüksek lisans mezunu ne yapabilir?

Tezsiz yüksek lisans programından mezun olanlar doktora yapabilir mi? Tezsiz yüksek lisans mezunu olan adaylar doktora yapamazlar. Akademik kadro başvurusu da yapamazlar. Doktora ve akademik kadro başvurusu için tezli yüksek lisans yapmak gerekir.