Ttnet internetim ne kadar kaldı?

İçindekiler:

  1. Ttnet internetim ne kadar kaldı?
  2. Türk Telekom paket sorgulama nasıl yapılır?
  3. Ttnet kota bitince ne olur?
  4. Türk Telekom faturalı tarife nasıl iptal edilir?
  5. Tarife değişikliği ne zaman yapılmalı?
  6. Vodafone tarife değişikliği ne zaman yapılır?
  7. Faturalı tarife nasıl iptal edilir?
  8. Vodafone ileri tarihli tarife değişikliği nasıl yapılır?
  9. Vodafone faturasız hatta geçiş nasıl yapılır?
  10. Faturalı olunca ne olur?
  11. Faturalı hat kimler alabilir?
  12. Faturalı hat ne zaman kapanır?
  13. Turkcell faturalı hat ne zaman aktif olur?

Ttnet internetim ne kadar kaldı?

Güncel Kullanımımı Nasıl Öğrenebilirim? KALAN boşluk hizmet numaranızı yazıp 6606'ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan güncel kullanım miktarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom paket sorgulama nasıl yapılır?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz.

Ttnet kota bitince ne olur?

Paketi bittiğinde ise eskiden olduğu gibi hızı yavaşlatılmayacak, interneti tamamen kesilecek. Bu durumda ek paket önerilecek olan abone eğer bunu kabul etmezse en az 90 lirayı gözden çıkararak 44 Mpbs'lik pakete geçmek zorunda kalacak.

Türk Telekom faturalı tarife nasıl iptal edilir?

Türk Telekom paket iptal etme işlemini gerçekleştirmek için SMS, müşteri hizmetleri veya online işlemleri kullanabilirsiniz. SMS ile iptal etme işlemini gerçekleştirmek için IPTAL yazıp bir boşluk bırakıp kullanmakta olduğunuz paketin ismini yazıp 5555'e göndermeniz gerekmektedir.

Tarife değişikliği ne zaman yapılmalı?

Ayın son günü geçmenizi öneririm. Ayın son günü yap en sağlıklısı o. Tekrar tarife değişikliği yapabilmen için 1 ay geçmesi gerekli.

Vodafone tarife değişikliği ne zaman yapılır?

Anlık tarife değişikliklerinde işlem yaptığınız gün tarifeniz değişir ve bilgilendirme SMS'inden sonra haklarınız yüklenir. İleri tarihli olarak yapmış olduğunuz tarife değişikliğinde ise fatura kesim tarihinizden sonra tarifeniz değişir ve bilgilendirme SMS'inden sonra haklarınız yüklenir.

Faturalı tarife nasıl iptal edilir?

Satın aldığım paketi nasıl iptal ederim? Faturalı ve faturasız hatlarda konuşma, internet ve SMS paketlerini Vodafone Yanımda Uygulaması'ndan, Online Self Servis'ten, 7000 Sesli Yanıt Servisi'ni ya da *7000#'i arayarak, Vodafone Müşteri Hizmetleri ve Vodafone Cep Merkezleri'nden iptal edebilirsiniz.

Vodafone ileri tarihli tarife değişikliği nasıl yapılır?

Yanımda İnternet: Tarife değişikliğinizi Yanımda İnternet "Geçebileceğim Tarifeler" sayfası üzerinden de hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ayrıca 7000 Sesli Yanıt Self Servis'i arayarak ya da telefonunuzun mesaj bölümüne geçmek istediğiniz tarifenin kodunu yazarak 7048'e SMS gönderebilirsiniz.

Vodafone faturasız hatta geçiş nasıl yapılır?

1. 00 numarası üzerinden müşteri hizmetlerini arayıp Vodafone faturalı dan faturasıza geçiş işleminizin başlatılmasını talep edebilirsiniz. 2. Faturalıdan faturasıza geçiş Vodafone Cep şubelerinde de yapılmaktadır. Size en yakın Vodafone mağazasına gidip geçişinizi yapabilirsiniz.

Faturalı olunca ne olur?

Faturalı hat bir ay boyunca yaptığınız konuşma,sms,internet ve benzeri harcamaların tutarını fatura kesim tarihinden sonra ödeyebildiğiniz abonelik şeklidir. Faturalı hat kullanıcıları kontörlü hatlarda olduğu gibi önceden kontör satın almak zorunda değillerdir.

Faturalı hat kimler alabilir?

vatandaşı ise 18 yaşını doldurmuş olmalı, daha önce ilgili operatöre bir borcu olmamalı (kara listede olmamalı) annesine/babasına/eşine ya da kendine ait bir sabit faturası ve/veya muhtardan ya da e-Devlet Kapısı'ndan çıktı alınmış bir İkametgâh belgesi.

Faturalı hat ne zaman kapanır?

Aktif Süre (184 gün): Son yükleme tarihinizden itibaren, 184 gün süresince hattınız hem arama yapmaya hem de çağrı almaya açık olur. 184 günün sonunda tekrar yükleme yapmamışsanız, hattınız dış aramalara kapatılır ve 92 günlük pasif süre uygulaması başlar.

Turkcell faturalı hat ne zaman aktif olur?

Turkcell hattım ne zaman açılır ve Turkcell hattımı ne zaman kullanmaya başlayabilirim diyorsanız Sim kartınızı aktifleyip sözleşmenizi imzaladıktan sonra Yeni hat işlemlerinde 2 saat sonra numara taşıma işlemlerinde is 3-4 gün içinde kullanmaya başlayabilirsiniz.