Kontürünün ne kadar kaldığını nasıl öğreniriz?

İçindekiler:

  1. Kontürünün ne kadar kaldığını nasıl öğreniriz?
  2. Bimcell kalan kullanım nasıl öğrenilir?
  3. Bimcell 20 GB internet paketi nasıl yapılır?
  4. Bimcell 30 GB Hediye internet nasıl yapılır?
  5. Salla kazanı nasıl hediye edebilirim?
  6. Salla Kazan haftada kaç kere yapılır?
  7. Turkcell ek salla kazan nasıl yapılır?
  8. Salla Kazan a nasıl giriş yapılır?
  9. Turkcell kazan kazan nasıl yapılır?
  10. BiP te kazan kazan nasıl yapılır?

Kontürünün ne kadar kaldığını nasıl öğreniriz?

3. 9333 ile bakiye sorgulamak için: 9333'ü arayarak ya da TL yazıp 9333'e mesaj göndererek hattınızdaki bakiyeyi öğrenebilirsiniz. 4. *123# ile bakiye sorgulamak için: *123#'yi arayarak telefonunuzun ekranında mevcut TL miktarınızı görebilirsiniz. 5.

Bimcell kalan kullanım nasıl öğrenilir?

Dilediğiniz zaman ücretsiz olarak bakiyenizi sorgulayabilirsiniz. *123# ile; Faturasız hattınızdaki TL miktarınızı öğrenmek için, *123#'yi tuşlayarak arama yapmanız yeterli. Arama sonucu, telefonunuzun ekranında bakiyenizi görürsünüz.

Bimcell 20 GB internet paketi nasıl yapılır?

BİMcell Haftalık 20GB Paketi'nden faydalanabilmek için aboneler, SMS göndermek suretiyle, BİMcell.com.tr'de yer alan Online İşlemler'deki ilgili menüden, Mobil online uygulaması (MOİM) üzerinden veya BİMcell müşteri hizmetlerini arayarak ilgili paket için talepte bulunabilecektir.

Bimcell 30 GB Hediye internet nasıl yapılır?

Kampanya süresince 3G sim kartını 4.

Salla kazanı nasıl hediye edebilirim?

Hediye paylaşmak için öncelikle uygulamaya girip, salla kazan hakkımızı kullanalım. Salla kazan ödülünüz ekrana geldiğinde iki seçenek sunuculacak. Hediyeyi siz kullanmak istiyorsanız “Kendin Kullan” butonuna basın, hediyeyi paylaşmak istiyorsanız “x2 Kat Hediye Et” butonuna basınız.

Salla Kazan haftada kaç kere yapılır?

Ek Salla Kazan hakkı bir hafta boyunca aktif olacaktır. Abonelerimiz, Dijital Operatör uygulamasında doğum günü videolarını izleyip sonrasında Salla Kazan yaparak hediyelerini alabilirler.

Turkcell ek salla kazan nasıl yapılır?

BiP uygulaması üzerinden arama sekmesine #senyapdiye arayıp kanalı takip etmeye başlayın. Bip #senyapdiye kanalını takip ettikten sonra Salla Kazan GB Şansı butonuna basınız. Böylelikle ayda 1 kez olmak üzere Salla Kazan'dan hediye internet içeren ek sallama hakkı kazanıyorsunuz.

Salla Kazan a nasıl giriş yapılır?

Turkcell Salla Kazan kampanyasından faydalanmak için Turkcell faturalı ya da faturasız hat sahibi olmanız gerekmektedir. Uygulamaya giriş yapabilmek için telefon numaranız ve şifre istenen bir bölüm gelecektir. Şifrenizi bilmiyorsanız, telefonunuzda SMS yani Mesaj bölümüne “SİFRE” yazıp “2222” ye gönderin.

Turkcell kazan kazan nasıl yapılır?

DAHA FAZLA. Nasıl Kullanırım? BiP uygulamasını Android cihazınıza indirip “Keşfet” alanı altındaki Kazan Kazan kanalını takip ederek yarışmaya katılabilirsiniz. Kazan Kazan, Youtube dünyası ile BiP dünyasını aynı yerde buluşturan internet paketi ödüllü yarışma kanalıdır.

BiP te kazan kazan nasıl yapılır?

Uygumala mağazasından Turkcell BİP uygulaması bulunur ve cep telefonuna indirilir. İndirilen uygulamaya giriş yapıldıktan sonra “Keşfet” bölümünden Kazan Kazan kanalı bulunur. Kazan Kazan kanalını takip eden aboneler, Turkcell Bip Kazan Kazan İle Günlük 500 MB Bedava İnternet kazanma hakkına sahip olur.