Sivas sigorta hastanesinde hangi poliklinikler var?

İçindekiler:

  1. Sivas sigorta hastanesinde hangi poliklinikler var?
  2. Sivas SSK hastanesi ne zaman açılacak?
  3. Sivas Devlet Hastanesi kaç yataklı?
  4. Sivas Devlet Hastanesi Başhekimi kim?
  5. Numune Hastanesi Başhekimi kim?
  6. Sivas Eski Numune Hastanesinin yerine ne yapılacak?

Sivas sigorta hastanesinde hangi poliklinikler var?

Beyin Sinir Cerrahisi, Çocuk Cerrahisi, Çocuk Hastalıkları, Dermotoloji, Enfeksiyon Hastalıkları, Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon, Genel Cerrahi, Göğüs Hastalıkları, Göz Hastalıkları, İç Hastalıkları, Kadın Hastalıkları ve Doğum, Kalp Damar Cerrahisi, Kardiyoloji, Kulak Burun Boğaz, Nöroloji, Ortopedi ve Travmatoloji, ...

Sivas SSK hastanesi ne zaman açılacak?

Numune Hastanesi'ne bağlı İstasyon Semt Polikliniği olarak hizmet veren binamız, 160 Yataklı Sivas Devlet Hastanesi olarak tarihinde hizmete açılacaktır.

Sivas Devlet Hastanesi kaç yataklı?

Bu tesisle beraber inşallah aynı misyonla görevine daha güçlü olarak devam edecek. 104 bin m2 kapalı alan, 700 yatak, 79 yoğun bakım, 100'e yakın poliklinik, 3 bin 115 m2 acil servis, 28 ameliyathanesi olan çok güçlü bir hastane.

Sivas Devlet Hastanesi Başhekimi kim?

Hastanemiz Başhekimi Op. Dr. Emin Ertan Temizöz 2019 yılı hedeflerinin pek çoğunun gerçekleştirildiğini ifade ederek, “2019 yılı başlangıcında hastanemiz ile ilgili hedeflerimizi kamuoyu ile paylaşmıştık.

Numune Hastanesi Başhekimi kim?

br> Prof.Dr. Aytekin KAYMAKCI 1966 tarihinde Konya'da doğdu. 2019 yılının 22 Mayıs tarihinden itibaren SBÜ İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi olarak devam etmektedir.

Sivas Eski Numune Hastanesinin yerine ne yapılacak?

Eski Numune Hastanesi yerine yapılacak olan Millet Bahçesinin de müjdesini veren Başkan Bilgin, “Eski Numune Hastanesi bölgesine yapılacak olan Millet bahçesinin de ihalesi yapıldı.