Güncel faturam ne kadar?

İçindekiler:

  1. Güncel faturam ne kadar?
  2. Türk Telekom güncel fatura ne demek?
  3. Türk Telekom fatura kesim tarihi ne zaman?
  4. Türk Telekom fatura ödenmezse ne olur?
  5. Türk Telekom fatura ödenmezse ne zaman kapanır?
  6. Vodafone fatura borcu ödenmezse ne zaman kapanır?
  7. Vodafone yasal takip ne zaman başlar?
  8. Turkcell fatura taksitlendirme nasıl olur?
  9. Elektrik borcu taksitlendirme nasıl yapılır?

Güncel faturam ne kadar?

GUNCEL servisi ile, mobil hattınıza ait en güncel fatura bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip “GUNCEL” yazarak 5555'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. Cep telefonunuza gelecek olan mesaj ile son birkaç güne kadar olan faturalanmamış kullanım tutarınızı öğrenebilirsiniz.

Türk Telekom güncel fatura ne demek?

Güncel Fatura Bilgisi GUNCEL servisi ile, Türk Telekom mobil hattınıza ait en güncel borç bilginizi kolaylıkla öğrenebilirsiniz. Cep telefonunuzun mesajlar bölümüne girip GUNCEL yazarak 5555 'e gönderin ya da *100#'yi tuşlayın. ... Ayrıca 500'ü arayarak da Güncel Fatura bilginizi ücretsiz olarak sorgulatabilirsiniz.

Türk Telekom fatura kesim tarihi ne zaman?

Her ayın 18'i olan fatura son ödeme tarihi, her ayın 12'si. Her ayın 22'si olan fatura son ödeme tarihi, her ayın 16'sı olacaktır.

Türk Telekom fatura ödenmezse ne olur?

Türk Telekom Fatura Borcu Ödenmezse Ne Olur Halen ödeme yapmamanız halinde artık sizi arayanlar size ulaşamaz ve bu hat geçici olarak servis dışıdır uyarısı verir. Hattınız tamamen kapandıktan sonra 1 ay içerisinde hattın borcu ödemezseniz hat iptal olur ve icralık olursunuz.

Türk Telekom fatura ödenmezse ne zaman kapanır?

Türk Telekom hattınızın borcunu son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödeme yapmazsanız hattınız kullanıma kapanır. Ne siz hattınızı kullanabilirsiniz ne de sizi arayanlar size ulaşabilir.

Vodafone fatura borcu ödenmezse ne zaman kapanır?

Vodafone hattınız borcunuzu son ödeme tarihinden sonraki 1 hafta içinde ödemediğiniz hattınız giden aramaya kapanır. 1 hafta sonunda ödeme yapmadığınızda 3 gün sonra hattınız tamamen kapanır ve sizi arayanlar size ulaşamaz.

Vodafone yasal takip ne zaman başlar?

Vodafone da bu hizmet var. 3 ay boyunca ödemeyince sana ihbar mektubu gelir, ihbar mektubunu teslim aldığın tarihten itibaren 21 gün içinde ödemezsen yasal takip yollarına başvurulacağı bilgisini verirler yani yaklaşık 4 ay gibi bir süren var tabi ilk ödemediğin faturadan sonra bir kaç gün içinde hat kısıtlanır.

Turkcell fatura taksitlendirme nasıl olur?

Faturamı nasıl taksitlendirebilirim? yi arayarak faturanızı taksitlendirme işlemi için başvuruda bulunabilirsiniz. Taksitlendirme işlemi için müşteri temsilcimiz kriterlerinizi kontrol edip uygunsa faizsiz olarak faturanızı taksitlendirecektir.

Elektrik borcu taksitlendirme nasıl yapılır?

Vadesi geçen elektrik faturası borcunuz varsa ve ödeme güçlüğü çekiyorsanız elektrik faturalarında taksitlendirme yapabilirsiniz. Bunun için, elektrik tedarik şirketine, vadesi geçen elektrik faturalarınızı taksitlendirmek istediğinizi beyan eden bir dilekçe ile başvurmanız gereklidir.