Gargara yapıldıktan sonra ağız yıkanır mı?

İçindekiler:

  1. Gargara yapıldıktan sonra ağız yıkanır mı?
  2. Gargara yaptıktan sonra su içilir mi?
  3. Agız bakım suyu nasıl kullanılır?
  4. Listerinden sonra ağız suyla çalkalanır mı?
  5. Ağız bakımı nasıl yapılmalı?

Gargara yapıldıktan sonra ağız yıkanır mı?

Çalkalama işleminden sonra ağzınızı su ile kullanma talimatında önerilmedikçe çalkalamayınız.

Gargara yaptıktan sonra su içilir mi?

Ancak ağzınıza su girdiğinde diş macununuzdaki florürün verimliliği düşer. Bazılarınız ağzını arındırmak isteyecektir. Su yerine flouride içeren bir gargara veya ağız yıkama suyu kullanın. Ayrıca su içmek veya içecek tüketmek için dişlerinizi fırçaladıktan sonra en az yarım saat bekleyin.”

Agız bakım suyu nasıl kullanılır?

→ Komple ağız hijyeni için LISTERINE® günlük kullanıma yönelik ağız bakım ürününü sabah ve akşamları günde iki kez dişlerinizi fırçaladıktan sonra kullanın. → Advanced White'ı 10 ml, diğer ürünleri 20 ml kullanmanız yeterlidir. 20 ml, 4 tatlı kaşığına eşittir. → Ürünü sulandırmayın.

Listerinden sonra ağız suyla çalkalanır mı?

Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzınızı suyla çalkalamalı mısınız? Günlük ağız bakım ürünü kullandıktan sonra ağzın tekrar suyla çalkalanmasına gerek yoktur. Ürünün etkinliğinin daha uzun süre devam etmesini sağlamak için çalkalamamak tavsiye edilir.

Ağız bakımı nasıl yapılmalı?

Ağız bakımı günlük rutine bağlanması gereken bir bakımdır. Doğru bir ağız bakımını yapmak için; Günde En Az 2 Kez Dişler Fırçalanmalı! Doğru bir ağız bakımı için yapılması gereken ilk şey, dişleri günde iki kez fırçalamaktır. Yatmadan önce ve sabah güne başlarken dişleri fırçalamak dişleri olumsuz durumlardan korur.