Kelimelik oyununda h2 ne demek?

İçindekiler:

  1. Kelimelik oyununda h2 ne demek?
  2. Kelimelik bilgisayarda nasıl oynanır?
  3. Scrabble da hangi harften kaç tane var?
  4. Sihirli kelimeler oyunu nedir?
  5. Kartal oyunu ne demektir?

Kelimelik oyununda h2 ne demek?

Bir de yıldız işaretinin olduğu kutu var. Bunlar , h2 oraya koyduğnuz harfin 2 katı , h3 kutuya gelen harfin 3 katı puan, k2 üzerinde oluşturduğunuz kelimenin 2 katı , k3 de üzerinden geçen kelimenin 3 katı puanı size vermekte.Eğer yıldızlı kutuyu alabilirseniz +25 puan hanenize yazılmakta.

Kelimelik bilgisayarda nasıl oynanır?

Adım 1: NOX uygulamasını başlatın ve varsayılan Google Play hesabınız veya Gmail ile giriş yapın. Adım 2: uygulama içinde arama çubuğunu bulun ve "Kelimelik " yazın. Adım 3: Kelimelik uygulaması 'Nı tıklatın ve yükleme işlemini başlatın. Adım 4: uygulamayı başlatın ve PC 'de Kelimelik kullanmaya başlayın.

Scrabble da hangi harften kaç tane var?

Alfabemizdeki 29 harf, kelimelerdeki kullanım sıklığına göre 1'den 10'a kadar çeşitli puanlara sahiptir. Kullanım sıklığı az olan harflerin puanı yüksek, çokça kullanılan harflerin puanları ise düşüktür. Her harfin puanı, harf taşının sağ alt köşesinde belirtilmektedir. Oyunda ayrıca 2 adet joker harf bulunmaktadır.

Sihirli kelimeler oyunu nedir?

Dünyanın En Popüler Kelime Oyunu! Magic Words'de amaç, harf taşlarını kullanarak kelimeler yaratmaktır. Oyuncular torbadan çektikleri 7'şer harf taşıyla oyun tablosu üzerinde kelimeler üretir.

Kartal oyunu ne demektir?

Oyun Açıklaması; Bu oyun kovalamaca oyunudur.oyuncu tam yakalanırken -kartal- der ve kollarını açar ve hareketsiz kalır.diğer oyumcular kolunun altından geçerek oyuncuyu kurtarır yakalanan ebe olur.